Marc Jacobs Perfect – parfümújdonság

Marc Jacobs új parfümvonala, a Marc Jacobs Perfect 2020-ban jelent meg a nemzetközi piacon. Nem váltott ki különösebben nagy visszhangot, ennek ellenére már az Intense verziója kerül hamarosan a polcokra.

Nos, az illatot Marc Jacobs tervező egyik tetoválása ihlette (“Perfect”), mely azt hirdeti, hogy úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok!

“Azért tetováltattam magamra, hogy emlékeztessen, ha magamra tekintek és azt kívánnám, hogy bárcsak erősebb vagy jobb lennék bizonyos dolgokban, rá tudjam vágni, hogy nem, pontosan az vagyok, amilyennek lennem kell most. Így tökéletes.” – Marc Jacobs

Az illat arca Lila Moss, Kate Moss lánya, ő testesíti meg a modern, ragyogó és nőies célközönséget. Friss, virágos és letisztult jegyek keveréke, benne rebarara, nárcisz és mandulatej, valamint kasmír és cédrus.

 

 

Az új Perfect Intense a nő számára a ragyogó nárcisz, a jázmin, a pörkölt mandula és a meleg szantálfa jegyeit tartalmazza. Az igazi, bátor és #PerfectAsIAm erőteljes szépségét ünnepli. A további jegyek közé tartozik a rózsaszín bors, a pamplezest, a szezámolaj és a kasmerán.

 

Marc Jacobs illatuniverzuma úgy tűnik, hogy csak a tiniket kívánja megszólítani, a Daisy vonalról ezer bőrt lenyúztak már, számomra követhetetlen, hogy most éppen melyiknek melyik változata van porondon, de tény és való, hogy a Daisy Spring egy jól elkapott illat, igen népszerű nálunk is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter