Beauty-percek: Artistry Studio újdonságok

Még soha nem próbáltam ki az Amway Artistry termékeit, ezért megörültem, hogy legutóbb lehetőségem volt az Artistry Studio limitált kollekciójának pár darabját tesztelni. Jó párszor belefutottam az Instagramon az Artistry cuki make-up kollekcióiba, tudom, ez az utolsó szempont egy sminknél, hogy milyen a csomagolás, de mit tehetek, ha ez hat rám :)Most ősszel a Bangkok kollekció elérhető, amelyet a thaiföldi ízek, színek, kultúra ihletett. A kollekció darabja egy 6 színből álló paletta, szempillaápoló, istennők által inspirált matt szájceruzák, csillámgél arcra és testre, szuper pigmentált szemceruzák, és csillámszemfesték.

A kollekcióból és a szempillaspirál-alapozó, a fekete szemceruzát és a Sunset Goddess szájceruzát próbáltam. A kedvencem a három termék közül a matt szájceruza lett. A narancsos beütésű árnyalat igazán különleges, ilyen színű rúzsom sosem volt, amely ennyire a piros és a narancs között húzódik. Istenien krémes, könnyű a felvitele, nagyon klasszul lehet kontúrozni, majd kitölteni az ajkakat. És a lényeg: nagyon tartós, rajtam bő fél napig kitartott, igaz nagy evés-ivás-csókcsata nem volt közben. Nem szárít, nem húzódik, észre sem vettem, hogy az ajkamon van. Kellően pigmentált, határozott a megjelenése, egyszóval nekem bejött!

A szempillaspirál-alapozó akkor tesz jó szolgálatot, ha nem akarsz a sima spirálodból 3 réteget feltenni, hogy dúsabb legyen a hatás. Rendbe teszi a rakoncátlan szempillákat, majd kis száradás után jöhet a spirálozás. Igazából rohanós reggeleken hajlamos vagyok elfelejteni használni. Kondicionáló hatásáról még nem tudok beszámolni, mert 1-2 hete használom.

A csavarható szemceruza és szemhéjtus két különleges színben kapható, sötétzöld (Emerald Garden) és sötétlila (Gilded Amethyst). Én sötétzöldet használom, és valóban könnyedén beépíthető a napi sminkbe: sötét, erősen pigmentált színű, mégis más, mint a fekete! Én sok khaki és arany színt használok a szememre, ahhoz épp tökéletes. Tudni kell bánni ezzel a kúpos végű ceruzával, mert nem tűhegyes, ezért vastagabb tusvonalat lehet vele húzni. De satírozásos technikához is használható.

Azt hiszem, innentől figyelemmel fogom kísérni a márka termékeit, bár nem az olcsó kategóriába tartoznak, engem a szájceruza meggyőzött.

Itt nézhetitek meg az árakat, és a teljes kollekciót, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter