A Lush megnyitja a világ első Illatkönyvtárát

2019. november 12-én, kedden a Lush megnyitja a világ első önálló Illatkönyvtárát, miután korábban már a Liverpoolban és Shinjukuban található üzletekben is nagy sikert aratott a koncepció. Az új konceptüzlet délelőtt tizenegykor nyit meg a firenzei városközpontban; a helyszín tele van történelemmel, tudással és kreatív energiákkal. Az illatos konceptüzlet Firenzében, a modern parfümkészítés bölcsőjében nyitja meg kapuit, a via dei Calzaiuoli 94/96 alatt.

“Egyértelmű volt, hogy Firenzében lesz az üzlet, mivel a Reneszánsz során itt fektették le a modern parfümkészítés alapjait. Elmerültünk a történelemben, a műalkozásokban és az legendás látványosságokban. Ilyen környezetben könnyen jön az ihlet.” – Mark Constantine OBE, a Lush társalapítója és parfümkészítője

A parfümkészítés a Lush munkatársai számára mindig a tiszta, művészi önkifejezés eszköze volt. A művészetek és a kultúra által ihletett illatok a világ legkiválóbb illóolajaiból és abszolútjaiból készülnek. A firenzei Lush Illatkönyvtár (Perfume Library) a Lush-illatok eddigi legnagyobb gyűjteményének ad otthont, beleértve a nyitáskor bemutatott exkluzív parfümöket, melyeket a firenzei Reneszánsz ihletett. Az érzékek kényeztetésére kiválóan alkalmas üzlet elképesztően illatos utazásra hívja a vásárlókat, mely a reneszánsz humor-elméleten alapszik, mely nagy hangsúlyt fektetett az illatok orvosi alkalmazására. Úgy tartották, a személyre szabott, megfelelő illatok megvédik a szervezetet a betegségektől.

Interaktív játszótér az érzékeknek

A Lush Illatkönyvtára ad majd otthont a márka legnagyobb testpermet-gyűjteményének is, melyeket a #LushCommunity közössége válogatott össze. Természetesen ebben a termékcsoportban is lesznek exkluzív meglepetések. Az Illatkönyvtár tényleg könyvtár: a parfümök és testpermetek mellett több mint 70 különböző könyv is kapható lesz majd, az illóolajok, az aromaterápia, a történelem és a regeneráció témájában. Ezek a könyvek a parfümkészítés rejtelmeibe, a gyártás titkaiba és az új üzlet megnyitásának történetébe is beavatják majd az olvasót. Egy multi-szenzoros terület várja azokat, akik játékos, sosem tapasztalt illatélményre vágynak, mely a technológia, a zene és a fények segítségével kelti életre az illatokat.

A Lush történetében elsőként e-papír technológiával működő kijelzők mutatják be a termékinformációkat, méghozzá három nyelven (olasz, angol és egyszerűsített kínai), ha a vásárlók beolvassák az üzletben található tesztereket. Ez a megoldás feleslegessé teszi a táblák nyomtatását és szállítását, így védik a környezetet!
AR-élmény: kövesd az orrod!

Az új Illatkönyvtár megnyitásával egy időben egy új, Firenze által inspirált funkció is elérhetővé válik a #LushLabs applikációban: egy virtuális illatkiállítás. Vesd bele magad a város történetébe, a Reneszánsz csodájába és fedezd fel a firenzei illatkollekció mögött rejlő hatásokat! November 12-én a Lush bemutatja a Grassroots nevű parfümöt, a világ első aktivista parfümjét. Ez az exkluzív termék igazi különlegesség, és a firenzei üzlet mellett csak a többi Lush-üzlet Illatkönyvtárában (Liverpool, Poole, Shinjuku, München és Szöul) lesz elérhető. A regeneratív olajokból (kenyai gerániumolaj, brazil rózsafaolaj, ghánai ylang ylang olaj és ugandani vaníluaabszolút) és bioetanolból készült parfüm a Lush etikus irányelvének megfelelően működő szervezeteket támogat a környezetvédelem, az állatjólét és az emberi jogok területén.

A Grassroots eladásából származó teljes bevételt (az adó befizetése után) alulról szerveződő, kis csoportoknak utaljuk át, hogy segítsük a változás elérésének érdekében tett erőfeszítéseiket. A Grassroots megvásárlásával a vásárlónak lehetősége nyílik a valódi regeneratív cselekvésre és a bolygó védelmére.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter