Notino Black Friday november 29-től

Mint ahogy már írtam előző posztomban, már nem igazán hoznak lázba a kuponos napok, mert egyre jobban zavar a trükközés: csak akkor van kedvezmény, ha 2-3 teljes árú terméket veszel, mintacsomagot kapsz a kuponért cserébe, pont azokra a termékekre érvényes, amelyeket nem akarok megvenni, stb. Mivel közeledik a karácsony, ilyenkor már az ajándékokat próbálom beszerezni, ezért is jön jól egy kis november végi 20% kedvezmény.

A Notino valóban a Black Friday napján tartja a karácsony előtti nagy akcióját, november 29-től egy héten át 20%-kal olcsóbban lehet hozzájutni egy csomó termékhez. Na, de hogy mihez? Ehhez próbálok egy kis ajánlót adni nektek.

Máris egy nagyágyúba futhatunk bele, hiszen akciós lesz Tom Ford Oud Wood parfümje, amely az egyik legnépszerűbb a férfiak között. Szóval, ha a párodnak keresel valami nagyon exkluzív, niche darabot, akkor erre csapj le mindenképp! Ja, és ingyen szállítás jár hozzá!

Az általam is imádott Chloe három népszerű darabja is akciósan beszerezhető majd, a Signature (alapillat), az EDT és a Roses változat. Nehéz választani, mert mindegyik ugyanolyan jó a maga nemében. Rózsaillat-rajongóknak kötelező.

Az utóbbi években nagyot menetel Armani SI Passione vöröskéje, a karácsonyi szezon sztárja, már csak az impozáns vörös üveg miatt is. Most kell rá lecsapni, ha imádott hölgyedet szeretnéd meglepni.

A Police King kollekciója (a koponyás, ha így jobban ismeritek) elképesztően népszerű a fiatalok között. Az én “mostoha”fiam is odavan értük, természetesen már megvan neki mindegyik darab. Szóval tini lányoknak, fiúknak pár ezer forintért beszerezhető.

Természetesen a toplisták vezető darabjai is ilyenkor akciósak, a Bvlgari Omnia Crystalline is, amelynek egyébként piszkosul felment az ára. Már csak onnan is tudom, hogy a sógornőmnek ez a signature illata, és mindig én rendelem meg neki. Duplája lett 1-2 év alatt…épp ezért jön jól 20% kedvezmény itt is.

Találunk igazi feltörekvő újdonságokat is, mint például a Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana illatát, amely tuti az egyik legnépszerűbb pasiillat lesz az elkövetkező 1-2 évben (vagy tovább).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter