Beauty Fridays az AVON-nál!

Beauty Fridays az AVON-nál!

November 9. és 15. között az AVON webshopját a kódok uralják, ahol kihagyhatatlan ajánlatok veszik át a hatalmat. Ebben a 7 napban ugyanis minden rendelés mellé garantáltan egy népszerű termék jár.

2017. november 9. és 15. között kihagyhatatlan Beauty Fridays akcióval vár mindenkit az Avon Online (www.avon.hu). Az egy hétig tartó akció időtartama alatt az oldalra látogatók ugyanis vásárláskor garantált ajándékokra tehetnek szert. Amennyiben ez idő alatt bárki online rendelést ad le a www.avon.hu oldalon, az 7 különféle értékes ajándék közül választhat. Az ajándékok beváltása rendelési összeghatárhoz kötött, de már 3500 Ft-os vásárlás esetén is szuper ajándékkal gazdagodhatunk.

Az ajándékok megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani az adott összeghatárhoz hozzárendelt csomagok közül kedvencünket, és a megrendelés végén beírni az ahhoz kapcsolódó promóciós kódot a megadott helyre.

Legyünk résen, hiszen a promóciós kódokhoz kapcsolódó ajándékok limitált darabszámban állnak rendelkezésre, úgyhogy november 9-én érdemes a napot a www.avon.hu oldalon indítani, hogy megszerezhessük kedvenc termékeink egyikét.

Bővebb információ a promócióról november 9-től itt olvasható: https://avononline.avon.hu/beautyfridays

Tudod, hogy miért jó az avon.hu oldalon rendelni?

  • mert a kiválasztott Tanácsadód akár ingyenesen is elviszi Neked a megrendelésedet
  • mert átvételkor fizethetsz
  • mert a termékekre 100% AVON garancia jár, azaz a kozmetikai termékeket 3 hónapon belül kicseréljük vagy a vételárát visszatérítjük
  • mert havonta megújuló termékválaszték és exkluzív ajánlatok várnak rád


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter