Az év kedvenc parfümjei

Hát ide is elértünk újra, éves összefoglaló a kedvenc parfümjeimről. Imádok listákat írni, pláne, ha a kedvenceimről van szó, úgyhogy nincs nehéz dolgom. Viszont szabtam magamnak határt: csak olyan parfümök kerülhetnek erre a listára, amelyekből van is nekem egy üveggel, és rendszeresen használom/használtam. Minták most nem játszanak. Másik szabály pedig az, hogy nem korlátozom magam olyan parfümökre, amelyek 2016-ban lettek kiadva, szóval szabad a vásár, játszanak a régi játékosok is. Lássuk tehát, idén mely parfümöktől nem tudtam elszakadni!

parfumblog-2016-legjobb-parfum

Nishane Tuberóza

Az a helyzet, hogy jelenleg nem tudok a Tuberózánál szebb parfümöt mondani. Bombasztikus hatósugarú és tartósságú, az illata pedig elképesztően erőteljesen, kereken virágos, nyers és realisztikus. nem tudok leszakadni róla. A török Nishane márka helye a legnagyobbak között van! Még nem kapható nálunk, katt a márka oldalára.

Guerlain Ambre Eternel

Atyaisten, az az érzés, ami belém nyilalt, amikor először kipróbáltam a bőrömön: az Ez az! érzés, az, hogy a mennyországba érkeztem. Thierry Wasser remekműve, aki ráadásul a blog Instagram oldalán személyesen köszönte meg a fotómat a parfümről és a hozzá tartozó méltató szavakat, teljesen elaléltam ettől is. Soha ne fogyjon el! Kapható a nagyobb parfümériákban.

Escentric Molekules Molecules 02

Soha de soha nem gondoltam volna, hogy bármelyik Escentric Molecules illat hatással lesz rám, mert elképesztő pofátlanságnak tartom. Erre tessék, bang! A Molecule 02 olyan brutál módon működik rajtam, mint ami megénekel a szájhagyomány a Molecule 01-ről. Úgyhogy fújom magamra rendesen és sokszor. Kapható a Neroli parfümériában.

Byredo Mojave Ghost

Szintén megszagolni és megszeretni egy pillanat műve volt. Ez az illat én vagyok, a furcsaságaival, a melegségével, de egy csipetnyi távolságtartásával is. Egy csepp is kitart egy egész napon át, és én szeretem az ilyet. Szerintem nagyon különleges illat. Kapható a Madison parfümériában.

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses

Az a helyzet, hogy télen-nyáron képes vagyok ezt a csodálatos rózsás-púderes ultra nőies parfümöt élvezni. Annyira szép! Kapható a parfümériákban.

Hermes L’Ambre des Merveilles

Ennél jobbat nem találtak még fel, ha meleg-édes ámbráról van szó. Meleg sálként borul a nyakamra, bár nem eléggé ragaszkodó, megbocsátom neki azért, amiért ilyen “kerek” illat. A legjobb a sorozatból. Kapható a parfümériákban.

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum

Megint ő. Mert megunhatatlan. Minden megvan benne ahhoz, hogy a tökéletes parfüm legyen számomra. Kevés hozzávalóból készült, az eredeti Shalimartól messze van, mégis vagy éppen ezért érdemes azoknak is kipróbálni, akik nem kedvelik az anyaillatot. Kapható a parfümériákban.

Chloe Eau de Toilette 2015

Nagy Chloe rajongó vagyok, a Chloe EDP-nél jobbat, szebbet nehezen tudok elképzelni, erre jött 2015-ben az új EDT. Kicsit más, kicsit gyengédebb és én nem tudok elszakadni tőle. Nagyon szeretem viselni, olyan sikkes és elegáns. Kapható a parfümériákban.

Mendittorosa North

Vagyok már annyira tapasztalt, hogy tudjam, mi jön be nekem. Nos, a száraz fás-finoman fűszerezett North első pillanattól fogva a kedvencem volt, pedig nekem elhihetitek, hogy a Mendittorosa parfümjeiből nehéz csak egy kedvencet kiemelni. Kincsem. Katt a weboldalra. 

Juliette Has a Gun Citizen Queen

Van egy üveg CQ-em évek óta. Akkor vettem meg látatlanul, amikor annyi jó kritikát olvastam róla. nem voltam megérve a szépségére. Nem úgy, mint most. Atya. Úr. Isten. Nincs ennél porosabb bőrös illat, teledobálva írisszel és rózsával. Olyan érzéki és nőies illat, hogy nem tud az ember ellenállni neki. Imádom, és azóta beszereztem egy újabb üveggel. Kapható a Le Parfum parfümériában. 

Lush Karma

Oké, ennek az illatnak mindig kell itthon lennie. Parfüm, testápoló, szappan, krémparfüm formájában, meg amit majd kitalálnak. I.M.Á.D.O.M Kapható a Lush üzleteiben.

Andrea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter