2016 legkelendőbb parfümjei

Év végén az ember mindig számot vet, visszatekint, összegez. Most nem saját tollal ékeskedek, hanem az elérhető éves statisztikákból mazsoláztam nektek, és összeállítottam a listát, hogy 2016-ban mely parfümöket vette a jónép világszerte. Szerintem nálunk is nagyon hasonlóan alakulhatott a kereslet.

Legkelendőbb női parfümök 2016-ban

Nem is kérdés, hogy számos klasszikus kapott helyet a listán, s közöttük a már jó pár éve kedvelt illatok, mint a La Vie est Belle vagy a Black Opium, ami nagyon bejött az YSL-nek. Érdekes, hogy a J’Adore tartja magát, itthon úgy vettem észre, hogy annyira nem hódít, én imádom. Sajnos nálunk a Flowerbomb sem kapható parfümériában, érdemes internetes portálokon levadászni, mert ritka kincs, nagyon komolyan összerakott darab. Ami érdekes, hogy az új Chanel No.5 L’Eau máris utat tört magának, úgy látszik bejött a Chanel fiatalító húzása.

img_0769

Chloe Eau de Parfum

Chanel Coco Mademoiselle

Victor & Rolf Flowerbomb

Versace Bright Crystal

YSL Black Opium

Dior J’Adore

Chanel No.5 L’Eau

Lancome La Vie est Belle

Marc Jacobs Daisy

Prada Candy

Dior Miss Dior

Legkelendőbb férfi parfümök 2016-ban

A férfiparfümök terén nagy izgalmak nem figyelhetőek meg a slágerlistán. Bár sokan fanyalogtak, de az új Dior Sauvage roppant sikeres parfüm lett, csakúgy, mint az pár éve megjelent Bleu de Chanel. Egyszerűen megkerülhetetlen Armani mester örök érvényű darabja, az Acqua di Gio, csakúgy, mint a számomra isteni és utánozhatatlan, legjobb pasiillatnak kikiáltott YSL La Nuit de L’Homme (és a sima YSL L’Homme).

img_0772

Tom  Ford Tuscan Leather

Dior Sauvage

Tom Ford Tobacco Oud

Bleu de Chanel

Giorgio Armani Acqua di Gio pour homme

Hermes Terre d’Hermes

Prada Luna Rossa

Valentino Uomo

Issey Miyake L’Eau Issey

YSL La Nuit de L’Homme

Ti milyen parfümöt vásároltatok 2016-ban?

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter