Újévi fogadalmak, hajrá 2017!

Nem szoktam újév kapcsán fogadalmakat tenni – kivételt képez anno a dohányzásról való leszokás, na az pont újévre esett, és be is jött! Szóval nem vagyok ennek nagymestere, de nagyra törő célok megálmodásában igen. A 6 éves blog megérett egy alapos fazonírozásra, és arra, hogy én is helyrerakjam magamban azt, amit szeretnék a bloggal elérni, és a bloggal kapcsolatos tevékenységekkel közölni. Ezek úgy lógnak itt körülöttem már jó pár hónapja, mintha madzagon húznám őket, nem tudok szabadulni tőlük és egyre csak szaporodnak, úgyhogy ez már több, mint isteni jel, muszáj végre foglalkoznom vele.

Amit biztosan ígérhetek, az a blog formai és tartalmi megújulása. A téma marad ugyanaz, parfümök (és időnként beauty) minden mennyiségben, csak kap egy csinosabb, érettebb külsőt, és tematikusabb lesz a blog, azaz átláthatóbb kategóriák, témák és posztok várhatóak. Azt már tapasztalhattátok, hogy a parfümkritikák végén egy kis értékelő szöveg van, ez minden parfümnél így lesz, így nekem is és nektek is talán kézzelfoghatóbb, vagy egyértelműbb, hogy mit is tapasztaltam egy-egy parfümnél.

Nagyon nagy igény lenne arra, hogy a blog minimum két nyelvű legyen, de sajnos az én angol tudásom nem elég jó ahhoz, hogy csípőből lefordítsam a posztokat, arra meg nincs időm, hogy szöszöljek velük, erre most nem merek vállalkozni, de egyértelműen ez lesz a jövő. Addig is fejlesztem az angol tudásom ezerrel. Nagyon sanszos, hogy a bloghoz kapcsolódó Instagram oldal ezentúl csak angol nyelvű lesz, az az 1-2 mondat, amit a képek mellé szoktam írni, talán érthető a magyar ajkú olvasóknak is, ott úgyis a fotó a lényeg! 🙂

Videó…hm, ebben kellene nagyon fejlődnöm, de bevallom, kedvet sem igazán érzek hozzá, felszerelésem sincs (világítás), és nem tudok videót szerkeszteni, szóval nagy meló lenne, erre még kitalálom, mi lenne jó megoldás, de az villant be pár napja, hogy a Facebook live alkalmazásával oszthatnék meg veletek videókat, nem kell mindig a Youtube. Meglátjuk, ez hogyan alakul.

Mindenkinek illatélményekben gazdag, nagyon boldog új esztendőt kívánok!

Tsók,

Andrea

boldog-uj-evet-parfumblog



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter