Avon nyári újdonságok: Luxe bronzosító

Egy kis beauty-percek a forró, nyári napokra 🙂

Realizálódott, hogy bronzosító/pirosító mániás vagyok, ebből a kategóriából a “minél több van, annál jobb” elv érvényesül nálam, mert imádok ezekkel a sminkelés közben “játszani”. Van, amikor az erős, túl erős, a gyengén fogó pedig ideális és vica versa… Ez az új Avon Luxe bronzosító paletta éppen azon bronzosítók táborát erősíti, amely inkább világosabb bőrön mutat jól, ráadásul olyasvalakin, aki a mindennapi sminkelésében a visszafogott, természetes színeket kedveli. A képen látható bronzosító médium árnyalat, tehát ennél van még világosabb is, de az én barna bőrömhöz az már túl világos lett volna. Szóval a Luxe sorozattal már ismerkedtem előző hónapokban is, szemhéjpaletta, spirál formájában (olvashattatok róla a blogon, katt ide), a minősége hozta az elvárhatót, az árához képest megfelelően bizonyult tartósnak és intenzívnek. Nos, az új bronzosító remek kis palettának bizonyult, igazán jól kombinálható színekkel. A sötétebb, barnás nude árnyalattal szépen lehet bronzosítani egy világosabb bőrt, nem túl erős, inkább természetes hatású. Ugye emlékeztek a bizonyos 3-as módszerre? Az ecsettel 3-as formában kell felvinni a bronzosítót az arcra, a homloktól kezdve le az arccsontig, majd az állig, majd az orra, a képen látható módon.

Az Avon Luxe paletta második színe egy élénkebb pirosító, ezt az “almácskákra” érdemes feldobni, majd a harmadik, és egyben legvilágosabb árnyalattal kiemelni (highlighter) az arc kiálló részeit: arccsont felett, szemöldökcsontnál az ajkak felett. Érdemes kísérletezni a mennyiséggel, mert ahogy az én bőrömön tapasztaltam, egy-két ecsetvonás nem elég.

Most 2199 Ft az Avon online oldalán, ahol megrendelhetitek, katt a szövegre!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter