Beauty-percek: decemberi Avon újdonságok

Szép számú Avon újdonság gyűlt össze az elmúlt hetekben, volt időm kipróbálni is őket, és végre el is készült róluk a poszt, mazsolázzatok belőle!

img_9703

Premiere Luxe Oud for Her

Aztamindenit! Nálam az év Avon parfümje! A Premiere Luxe Oud bevezető az oudos parfümök világába, úgy is mondhatnám, hogy könnyeben fogyasztható (nekem sem ment elsőre, na!), és van benne fantázia és erő bőven, mondhatni a legtöbb fantázia ebbe a parfümbe fért idén, ha Avonról van szó! Gyönyörű art deco üveg, jó kézbe venni, arany és barna színek pedig valóban az exkluzivitást idézik. Maga az illat orientális a javából, abszolút rózsa-oud központú, leheletnyi édeskés felhangokkal. Testes, mély, karakteres és tartós, én nagyon szeretem viselni így télvíz idején. Párja, a férfiaknak szánt Premiere Luxe Oud szerintem kevésbé eltalált illat, inkább uniszex, amely nem tesz jót neki, hiszen kevésbé férfias viszont nem elég nőies. Mindenképp kipróbálásra ajánlom a női Premiere Luxe Oudot azoknak, akik szeretik a lehengerlő illatokat.

img_9937

Avon Magix HD finish powder

Régi vágyam volt egy ilyen áttetsző, fixáló púder, ezért rögtön lecsaptam rá, amint elérhetővé vált. Nekem komoly gondjaim vannak azzal, hogy a bőröm árnyalatához megfelelő púdert válasszak, lévén én nem rózsás hanem sárgás árnyalatú vagyok, itthon pedig ilyen bőrszínre nehéz pont passzolót találni. Aztán rájöttem, hogy ezek a transparent púderek lesznek az én barátaim, mert minden bőrszínhez passzolnak. A Magix HD finish púder finom szemcsés állagú, nem árt hozzá egy puffnit vagy púderecsetet beszerezni. Gyönyörűen mattít, kényelmesen használható, nagyon kevés is elég belőle – sőt, nem árt odafigyelni az adagolásra, mert könnyen “túltolható”- úgyhogy egy ilyen tégely évekig biztosan kitart. Szeretem használni.

img_0278

Avon Luxe Volume Extravagance szempillaspirál

Nagyon csinos lett az Avon ünnepi Luxe sorozata, komolyan nehézséget okozott csak 1-2 darabot kiválasztani belőle, mert szívem szerint mind kellett volna:) Extravagáns volumenű szempillákat ígér a Luxe spirál, s valóban az én pilláimat szépen kiemelte, két rétegben kellően vastagította. Szeretem a keféjét, nem maszatol, könnyen használható.

Avon Luxe Eyeshadow paletta

Wow, imádnivaló paletta, gyönyörűséges. Nálam már az Avon szemfestékei bizonyítottak, a négyes szürke paletta azóta is kedvens, sokszor használom. De ez a Luxe paletta…először is, már a színek kiválasztása is fizikai kín volt, mert nagyon harmonikus szettekben vannak. Végül a Golden Smokes árnyalatot választottam. Testes kis tartóban (fekete pont azért, mert nagyon nehéz kinyitni) 5, jól kombinálható szín, tükör és applikátor (ez miért kell minden palettába, s ki az aki használja?!). Selymesen csillogó színek, kellően pigmentáltak, jól lehet velük dolgozni, és szemhéj alapozó mellett megfelelően tartósak is. Érdemes lecsapni rájuk, mert ennyi pénzért a “kell” ár/érték kategóriába tartoznak.

Az Avon termékeket is is megnézhetitek.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter