A titkos Guerlain összetevő

Voltatok már vele úgy, hogy elkaptatok az orrotokkal egy illatfoszlányt, parfümfelhőt, és magatokban megállapítottátok, hogy ez csakis Guerlain lehet? Nos, ez nem véletlen! Nem titok, de nem is igazán forog közszájon, hogy gyakorlatilag majd minden egyes Guerlain illatban fellelhető a ház DNS-e, az úgynevezett Guerlinade. Ez a bájital, mert annak nevezhetjük, messziről felismerhető, a mi orrunknak épp csak annyira, hogy felismerjük, rendkívül finom, magas minőségű, érzéki és érzelmi hatást kiváltó parfümöt fogunk éppen a kezünkben. Pontosan így voltam vele én is az új Guerlain L’Homme Ideal EDP tesztelése során, egyszerűen vakpróba alatt is kiszúrtam volna, hogy ez Guerlain!

guerlain parfümök2

Maga a Guerlinade összetevőlistája nem titkos: bergamott , rózsa, jázmin, tonkabab, íriszgyökér, gyanta, animális jegyzetek és vanília. Ezek arányai váltakoznak az egyes Guerlain parfümökben. Bergamott a felemelkedő frissességért, rózsa és jázmin a gazdag fűszerezettségért, tonkabab az édes marcipános jellegért, gyanta a balzsamos füstösségért, íriszgyökér a poros földes jellegért, animális jegyek a test melegének előhívásáért és végül a megismételhetetlenül krémes Guerlain vanília. Jicky, Eau de Cologne, La Petite Robe Noire, L’Homme Ideal…csak hogy a legkedveltebb illatokat soroljam, mindben egy közös van: a Guerlinade!

Bővebben, nagyon korrekt és szakmailag abszolút helytálló (angol nyelvű) összefoglalót itt olvashattok.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter