A The Body Shop új, limitált illatai – karácsonyi shopping guide I. rész

Előző posztunkban már beharangoztuk a The Body Shop karácsonyi újdonságait, most végre alkalmunk volt ki is próbálni őket! Cukormázas alma, Vanília brülée, Deres áfonya mind a karácsony illatát idézik fel.

tbs-le-3-s

Ami külön gyönyörűség, hogy most mindegyik illat elképesztően cuki szettekben, csomagokban kapható, komolyan, ember legyen a talpán, aki tud választani közülük. A már jól imsert és kedvelt testvaj formájában is elérhetőek az új illatok (is), és nem győzöm mindig elmondani, hogy ha tusfürdővel, testvajjal használjuk az illatokat, akkor harmonikus, intenzív illathatást tudunk elérni. Sőt, az én bőrömön csak pusztán a testvaj is nagyon finoman és tartósan illatozik, szóval ha nem vágysz extra nagy sillage-ra, akkor elég csak egy testvajra beruháznod, így két legyet ütsz egy csapásra: hidratált bőr és isteni illat.

Személyes kedvencem a Cukormázas alma, mert megint azt kapom a TBS-tól, amit ígér: finom, karamellás felhanggal tökéletesített savanykás alma. Az az igazi alma illat! Senkit ne tévesszen meg a “cukor” faktor, egyáltalán nem fullad az illat édes-nyúlós-ragadós masszába, ellenkezőleg, nagyon izgalmasan feldobja az alma savanykás akkordját. Must have beszerzendő a csillámpor ebből az illatból, hiszen amellett, hogy gyönyörű üvegben kapható, illatosított is és ragyogó is. Másik nagy kedvencem a Cukormázas alma ajakbalzsam, nincs rá jobb szó: isteni!

cukrozott alma

A Vanília Brülée maga a vaníliás mennyország! Finoman cukrozott illata igazi sütiillatot varázsol a bőrre, a szó jó értelmében.

“Vaníliás cukorral borított erdőn át repítünk Téged egészen a Mikulás vastag szőnyegekkel borított rönkházáig, ahol egy nagy bögre fahéjas fehércsoki vár. Ezt az élményt kapod minden alkalommal, amikor a vanília brülée testápolóinkkal kényezteted magadat.”

vanilla-brulee-bath-body-gift-cube_l

A Deres áfonya kirobbanó gyümölcsössége azok számára kitűnő választás, akik az ünnepek alatt is a természetes, zamatos ízeket, illatokat keresik. A vörös áfonya élénk és kissé fanyar illata segít a legnagyobb karácsonyi forgatagból is kiszakadnod, hogy bárhol rátalálj az ünnep nyugalmára.

frosted-cranberry_m

Nem illat, de nekem az idei karácsony igazi nagy kedvence a The Body Shop 2014-es téli sminkkollekciója. A szájfényként és pirosítóként is funkcionáló Gésa baba tökéletes elfoglalt, mindig siető anyukáknak és amúgy minden nőnek, hiszen ha az orcára tesszük, akkor estig kitartó élénk színt az arcnak, ha pedig szájra kenjük fel, akkor egy azonnal beszívódó, lágy színű ajakfényt kapunk, ami nem ragad és ultratartós. Imádom! És a kislányom is, úgyhogy vigyázni kell vele, nehogy megkaparintsa..majd ha kifogy! 🙂 Az új kollekció körömlakkjaiból én Melengető karamell árnyalatot használom, két rétegben tökéletesen fed és jó pár napig bírja a körmökön.

16 Doll Yourself Up and Twinkle with our Enchanting Winter Trend Collection 2014_INCHIPS230

Az újdonságok, karácsonyi ajándékcsomagok beszerezhetőek a The Body Shop üzleteiben és a The Body Shop honlapján! Csapjatok le rá, amíg még kaphatóak!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter