Gucci by Gucci Homme Sport – parfümkritika

A méltán neves Gucci divatház 1976 óta egészíti ki ruhakollekcióját parfümökkel is. Legelső illatuk egy férfiaknak szánt darab, az ikonikus Gucci Pour Homme volt, melyet napjainkig még 24 másik parfüm követett, többek között olyan időtálló darabokkal, mint a Rush, a Gucci eau de Parfum II vagy a Flora by Gucci. Az olasz bőrdíszműves mester divatháza így végleg a parfümgyártás egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát. E divatház mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ne csak a hölgyek számára kínáljanak parfümöket, hanem a férfiak által egyre növekvő igényt is próbálják kielégíteni. Ennek köszönhetően számos új Gucci illattal gazdagodhat a férfiak illattára.

guccisport

A Gucci by Gucci Homme Sport  fás-aromás illatcsaládba tartozik, a manapság közkedvelt friss, zöld, természetes vonalat követi, amit a parfüm külsejével és zöld színével is hangsúlyozni kívántak. Markáns, letisztult üveg, erőteljes kupak, amin a megszokott Gucci kengyel található.

A 2010-ben megjelent Gucci by Gucci Sport a citrusok frissességével indít. A grapefruit, a mandarin és a ciprus lágy karaktert, és fanyarságot ad az illatnak, a kardamom a füge és a borókabogyó gyümölcsösségét fűszerezi meg, míg az alapok, mint a vetiver, ambretta  és a pacsuli ad mélységet és markáns jelleget ennek az ízig-vérig férfias illatnak. Annak ellenére, hogy a megnevezése alapján inkább sportos illatnak szánták, nem csak az aktív férfiak kedvenc illata lehet, mivel e fás-aromás jegyek olyan harmonikus kompozíciót alkotnak, hogy elegánsabb alkalmakra is kiválóan használható.

Már ajándékszettben is kapható az Iparfüméria.hu oldalon.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter