5 érdekesség a Chloe Love Story körül

Imádom azokat a listákat, amelyek érdekességekről, kevésbé ismert tényekről készülnek, szerintem igazán szórakoztatóak. A 2014-ben debütált Chloe Love Story kapcsán több meglepő dologra bukkantam, amelyeket gondoltam, hogy megosztani érdemes.

chloe4_creatif_02_capot

1. Pont des Arts, szerelmi lakatok, üveg

Kevesen tudják, de a Love Story parfüm üvege egy stilizált lakat, amelyet a párizsi Pont des Arts hídon lévő sok ezer szerelmi lakat ihletett. A parfüm története maga is egy modern románc: egy partin megismerkedő páré, akik bimbózó kapcsolatukat élik Párizs utcáin, majd hajnalban útjaik elválnak, és ki tudja, hogyan folytatódik majd a történet. Nem véletlen az utalás a híres filmre sem, hiszen, ha szerelmes film, akkor Love Story, ugye? (bár nekem nem annyira…)

clemence-poesy_chloe

2. Harry Potter

Hogy jön Harry Potter a Chloe Love Story parfümjéhez? Úgy, hogy a Love Story arca, Clémence Poésy a Harry Potter filmekben szerepelt, mint Fleur Delacour, a varázslólány. Már akkor is kivételesen szép volt, és üdítő látvány a filmvásznon.

Anne Flipo, a Love Story megalkotója
Anne Flipo, a Love Story megalkotója

3. A parfümőr és munkája

A Chloe parfümház a Love Story (és a Love Story edt) megalkotásához egy igazi parfümőrlegendát, Anne Flipo-t kérte fel, aki a Chloe egyik korai illatát, a Fleur de Narcisse-t komponálta. Anne Flipo nevéhez olyan közkedvelt illatok tartoznak, mint a La Vie Est Belle, Olympea, Loverdose Tattoo, Acqua di Gioia, Jeanne Lanvin, La Chasse aux Papillon, Lady Million és YSL L’Homme sorozata.

melanie_laurent_becstelen_briganty

4. A rendező, aki maga is színész

Mélanie Laurent, ez a gyönyörű francia színésznő rendezte a Love Story kisfilmjét. Engem, mint színésznő, a Becstelen Brigantikban kápráztatott el, szeretem ezt a filmet.

chloe-love-story
A kampányfotó
chloe-love-story2
…és ahogy készült.

5. Milyen hideg is a hajnali Párizs?

Mindig mondják, hogy modellnek lenni nem is olyan könnyű dolog, ahogy elnézem a Love Story “behind the scenes” werkfotóit, látom, hogy szegény Clémence-nek mit kellett kiállnia, minimum egy náthával zárta a forgatást. Tény viszont, hogy a ruha nagyon csini!

Ez a bejegyzés volt az utolsó a Chloe héten, amelyet az új Fleur de Parfum kapcsán indítottam. Holnap reggel gyertek a blogra, mert szuppppppeeeer nyeremény vár gazdára!!!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter