Valentin nap, kicsit másképp

Lehet, hogy hervasztó dolog, de amióta család lettünk a majdnem férjemmel, és egy 4,5 évest próbálunk életben tartani, annyira nem izgat fel (ehh, de stílszerű) a Valentin nap. Nem azért, mert bármiféle bajom lenne az eleve nem magyar eredetű ünnepekkel, hanem azért, mert a romantikát máshogy visszük be az életünkbe, meg különben is, tuti, hogy február 14-ére nem tudnánk magunkat szabaddá tenni, sokkal inkább a spontán dolgoknak örülünk. Volt, hogy kényeztető kuponfüzetet csináltam, és benne olyan, a páromra nézve kedveskedő “kedvezmények” voltak, mint például a “fél órás hátmasszázs” vagy “egyszer leviszem helyetted a szemetet”, szóval csupa romantikus és vicces egyaránt. Az az igazság, hogy annál romantikusabbat jelenleg nem tudok elképzelni, mint hogy 2 napig egy, a civilizációtól elzárt kunyhóban tölthessek el két teljes napot tök egyedül, csak könyvek társaságában, nos ez kivitelezhetetlen. De azért apró kedvességekkel, figyelmességgel igenis fel tudjuk dobni egymás napjait.

Adj kényeztetést!

Ugye ehhez tudni kell, hogy kinek mi a kényeztetés. Például nem biztos, hogy valaki szeret elmerülni órákig az illatos habfürdőben, de valakit ez teljesen ellazít. Ha olyan párod van, aki szeret kicsit elvonulni a fürdőben, akkor érdemes a Lush Valentin-napi kollekciójából mazsolázni számára. Szerintem a Love Boat szerelemhajó fürdőbombától minden pasiból kijön a kapitány a kádban! Ha pedig kiemelkedett a habokból, egy kis masszázzsal Melt My Heart masszázstömbbel még jobban ellazíthatod. Itt találod a teljes kínálatot! 

Ha izgató masszázst szeretnél, javasolom az illatosított masszázsolajakat. A fahéj kifejezett afrodiziákumként hathat az érzékekre, kedvencem a Yamuna narancs és fahéj masszázsolaj, egyszerűen megvadulok az illatától 😛

Ha saját magad szeretnél illatos masszázsolajat keverni, könnyedén megteheted. Kell hozzá egy jó bázisolaj, ez lehet argán, avokádó, jojoba vagy mandula olaj, ehhez adagolhatsz pár csepp, jó minőségű illóolajat. Ylang-ylang a nemi vágyat fokozza, segít ellazulni, első, izgulós éjszakához ideális. A rozmaring szó szerint felpezsdíti a véred. A szantál élénkíti az ösztönöket, potencianövelő hatása van. A narancsvirág vagy neroli segít extázisba esni. Indulhat a boszorkánykonyha!

Adj illatélményt!

Sokan intim fehérneműt ajándékoznak kedvesüknek, amelyet gyakorlatilag a megajándékozó élvez, ezt az analógiát folytatva nyugodtan ajándékozzunk párunknak térdet megremegtető parfümöt. Aki szeret a lényegre törni, az mindenképpen szerezzen be egy üveg Orto Parisi Seminalist a Madison parfümériából. Urak és hölgyek is bátran hordhatják, csak győzzék a Seminalis nyers szexualitását viselni. Tom Ford Black Orchid-ja hirdeti a legkifinomultabban a szexuális forradalmat. Komplex, gazdag aromája épp annyira nőies, mint bugyiszaggatóan sármos egy pasin. Ha pedig párosan szeretnéd élvezni az illatok hatását, próbáld ki Jean Paul Gaultier nagy sikerő Le Male és Classique parfümpárosát. Akár az alapillatokat választod, akár valamelyik szezonális változatot, biztos lehetsz benne, hogy igazi francia csáberőt fogsz érezni ki belőlük.

Adj figyelmet!

Ha a szeretet 5 nyelvét vesszük figyelembe, akkor bizony sokan annak örülnek a legjobban, ha minőségi időt kapnak a párjuktól, nem pedig parfümöt. De ki mondta, hogy nem lehet akár két legyet ütni egy csapásra? A mozi mindig tuti program, bármilyen közhelyes. Egy-egy jó kiállítás, vagy egy wellness délután, kinek mi jelenti a lazulást. Aztán van az a szint, hogy mondjuk Párizsba utazok, és ott a buja szerelem mellett mondjuk felfedeztek pár exkluzív parfümériát is, mint például a Guerlain palota vagy mondjuk egy parfümtörténeti múzeum.

Van egy jó ötleted, megosztanád velünk? Írd meg bátran kommentben!

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter