L’Occitane shea vajas újdonságok

Ha van igazi bestseller a L’Occitane kínálatában, akkor azok a shea vajas termékek. Tudom, hogy shea vajas testápoló termékekből Dunát lehet rekeszteni, de nagyon nem mindegy, hogy azok milyen minőségűek. Nos, bátran állíthatom – évek tapasztalata – hogy a L’Occitane shea vajas termékei kiváló minőségűek, kis mennyiségben is remekül teszik a dolgukat. Idén januárban pár újdonsággal dobták fel a kínálatot, és meg kell hagyni, az ultra cuki kivitelezés miatt is már megéri vetni rájuk egy pillantást.

1976 óta a L’Occitane a kézápolás szakértője, s most teljes körű kézápolási rutinnal a lehető legpuhább kezeket lehet elérni. Abszolút kedvencem, és mindig kell, hogy legyen itthon, a shea vajas kézkrém. 150 ml-es, nagy kiszerelését több hónapig használtam nap mint nap, minimális mennyiséggel már csodásan lehetett hidratálni a kacsóimat. Most csinos-csajos limitált kiadásban is kapható. Ez a kézápolási rutin kulcsdarabja. Hetente 1-2 alkalommal célszerű a kezet finom bőrradírral felfrissíteni, a száraz és elhalt hámsejteket eltávolítani, ezáltal isteni puha lesz a kéz. Erre jó megoldás az új 1 perces kézradír, amelyben finom kagylópor és barackmag darabkák segítségével lehet a kéz bőrét gyengéden de határozottan radírozni. A kézradír shea vajat tartalmaz, ennek ellenére én úgy tapasztaltam, hogy radírozás után tiszta vízzel érdemes finoman lemosni a szemcséket a bőrről, és még így is érezhetően hidratált és puha marad a kéz, pláne ha utána vékony rétegben visszakrémezünk a már jól bevált shea vajas kézkrémmel.

A köröm és bőr ápolására én a kis tégelyes natúr shea vajat szoktam használni, ami igazi kincs, mindig kell, hogy legyen itthon. Körömre, kézre, szájra, száraz területekre, meg amire éppen kell. Komolyan mondom, hogy nincs ennél jobb! Pirinyó kis tégely, nagyon sokáig elég, rendkívül hatásos, pont elfér egy női táskában, naná, hogy 5*-ös termék. Most rózsa illatban is kapható, ideális az ajkakra. De ha valaki célzottan szeretné a körmét, körömágyát ápolni, akkor érdemes a kézápoló rutinba beemelni a shea vajas körömápoló olajat. 30% töménységű shea olajat tartalmaz, ecsetes applikátorral könnyű felvinni a bőrre, körömre.  Újdonság a shea könnyed kézkrém, amely a szokásos 20%  helyett csupán 5%-ban tartalmaz shea vajat, de cserébe egy nagyon könnyed, azonnal felszívódó krémet kapunk. Ideális munkahelyen, vagy ha azonnali hidratálást szeretnénk és nincs idő kivárni, amíg a gazdag textúrájú krémek felszívódnak.

A shea vaj test – és arcápolási termékekben is rendkívül hatásos. Nagyon szerettem a könnyed light shea vajas nyugtató arckrémet. Az én vízhiányos bőröm csak úgy itta, az arcom zsírosabb részei viszont nem tocsogtak a krémben. Újdonság a 3 az 1-ben arctisztító víz, amely eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcról és egyben hidratál is. Ezt sajnos nem próbáltam még. Amit viszont minden L’Occitane rajongó próbáljon ki, azok az új olvadó shea testvajak, különösen a jázmin illatú valami csodás! Finom, diszkrét, de érezhető illatú, és csodásan puha bőrt varázsol. No, és valóban nagyon hamar olvad, így könnyen kenhető, remélem, az állandó kínálat részei maradnak.

Pár hónapja olvashattatok már itt a blogon a L’Occitane alapítvány áldásos tevékenységéről, és arról, hogy a L’Occitane már jó pár éve elkötelezetten tesz a vakság ellen, illetve látássérültek számára nyújt segítséget különböző tevékenységekkel, jótékonysági akciókkal, itt olvashatsz róla bővebben. Ha te is szeretnél egy kis jót tenni az emberiséggel, akkor vásárolj egy shea vajas jótékonysági szappant, amelynek teljes árát a gyermekkori vakság megelőzésére fordítanak a Unicef szervezettel karöltve.

Még sok más shea vajas terméket fedezhettek fel az újdonságok mellett a L’Occitane üzleteiben, vagy a webshopban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter