Szerelem a levegőben…

Ilyenkor úgy szeretem elsütni a közhelyes “szerelem a levegőben” frázist, mert úgy passzol 🙂 Szóval ha van érzés, amelyet a legtöbbször fejeztek ki parfümmel, akkor az a szerelem. Miről másról szólna az illatosítás javarészt, mint a csábításról, szerelemről, bujaságról. Vannak olyan parfümök, amelyek kifejezetten szerelem által ihletett parfümök, és ha stílszerűek szeretnénk maradni, akkor Valentin napra a kedvest egy ilyen darabbal meglepni igazán ütős! Ezzel a kis válogatással szeretnék nektek ebben segíteni.

Parfümök nőknek

Chloe Love Story

Az igaz szerelemnél szebb és szomorúbb nincs, a Love Story című filmen nincs ember, aki ne könnyezne. Mondjuk én kifejezetten nem bírom azt a filmet, de ez már az én egyéni furcsaságom. A Chloe Love Story-t, főleg az Eau Sensuelle változatát annál jobban, szerintem igazán romantikus kis darab.

Nina Ricci Love in Paris

Szerelem Párizsban…nem csak a parfüm neve romantikus, hanem az illata is. Erőteljes, különleges, nyomot hagy.

Moschino I Love Love

Valaki magába a szerelembe szerelmes, tudjuk, vannak ilyen típusok. Aki imád szerelmesnek lenni, aki örök romantikában él, annak kézenfekvő a Moschino legendás darabja, amely könnyed, bohém és gyöngyözően kacagó illat.

Gianfranco Ferré In The Mood for Love

A titkos kis kedvenc, amiről sokan egyáltalán nem tudnak, sokan pedig rendkívül rajonganak érte. Virágos-friss illat, amely fiatalos, gyengéd és tiszta.

By Kilian Love

Ahhh, ez az! A szerelem illata! Amikor szinte eggyé válnál a kedvessel, amikor minden pillanatát iszod az együtt töltött időnek.

További Valentin napi női ajánlatokért katt ide! 

Parfümök férfiaknak

Amouage Beloved Man

A szeretett férfi illata. Domináns, határozott, mégis meleg-bújós illat, fás-balzsamos-fűszeres jegyekkel. A nagybetűs niche minőség.

Frederick Malle French Lover

Ki ne álmodozott volna egy francia szeretőről? Nos, most megkaphatjuk! Malle kultikus illata egy friss kölni és egy páratlan szexuális izzás nászának vetülete.

Donna Karan DKNY Love from New York for men

Könnyed, dinamikus, aromás-citrusos illat, trendi fiataloknak.

C. Audigier Ed Hary Love & Luck Man

Macsós, tetkós pasi, aki nem fél gyengéd és romantikus is lenni? Nos, neki való ez az aromás-fás illat.

Cavalli Just Cavalli I Love Him

Az olasz mester nagyon ért az érzékiséghez, az I Love Him nem más, mint perszelően fűszeres és romantikusan zamatos jegyek násza.

További Valentin napi férfi ajánlatokért katt ide!

Szeretnél nyerni egy egész évre elegendő, 360.000 Ft-os kozmetikai csomagot? Ha igen, akkor vegyél részt a Notino.hu játékán, itt találod a részleteket!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter