Parfümériák: Madison Perfumery

Magyarországon egyre több lehetőség van arra, hogy ritka, egyedi és exkluzív parfümökkel ismerkedjünk meg. Csodás környezetben, közvetlenül az Opera mellett nyitott meg a legújabb luxus parfüméria, a Madison, mely Bukarest után második állomásként Budapestet ismerteti meg jobbnál jobb niche parfümökkel.

Az Opera Patika patinás, és történelmi hangulatát megőrző Madison parfüméria túl azon, hogy a legexkluzívabb parfümöket nyújtja, megőrizte Budapest egy kis történelmi darabkáját is, hiszen az Opera Patika az egyik legrégebbi patika volt az országban.

Közel 30, itthon eddig szinte ismeretlen parfümmárkákat próbálhatunk ki és vásárolhatunk meg, legyen szó az angol niche parfümök egyik ünnepelt sztárjáról, Miller Harrisről, az olasz “őrült orról, Nasomattoról, a New York által ihletett zseniális Bond No.9 parfümökről, a legendás Annick Goutal illatokról vagy a világ legdrágább parfümjeit készítő Clive Christianről.

Ha valaki egyedi, izgalmas illatra vágyik, a Comme des Garcons vagy a Blood Concept parfümjei között biztos talál ízlésének valót, ha vonzódik a Kelet illataihoz, akkor kitűnő választás lehet a SoOud sorozat bármelyik darabja. Végre itthon is megvásárolhatjuk a csodás by Kilian parfümöket, az angol eleganciát megjelenítő Czech & Speak illatokat, és a művészi Nez a Nez parfümöket. Aki rajonganak a viktoriánus hangulatért, azok feltétlenül próbálják ki a Boadicea The Victorious és a Carthusia parfümöket, melyek bár antik hatást keltenek, mégis ízig-vérig modern illatokat nyújtanak. Azoknak, akik a modern, letisztult és szinte művészi szintre fejlesztett parfümök a gyengéi, a Byredo és a Six Scents egyedi illatai biztos befutók lesznek.

A Madison erőssége nemcsak szemet gyönyörködtető üzletében, eddig Magyarországon nem ismert parfümjeiben, hanem a legmagasabb színvonalat nyújtó kiszolgálásban is rejlik, ugyanis ebben a parfümériában nyugodtan nézelődhetünk, szaglászhatunk, próbálgathatunk kedvünkre, de ha segítségről van szó, akkor a leghozzáértőbb kezekbe kerülünk a kedves eladók révén, akik szinte biztosan a legjobb parfümöt választják ki számunkra. Másfél óra elröppent az üzletben, miközben az illatok között keresgéltünk, beszélgettünk illatokról, parfümőrökről és emlékekről. Mondanom sem kell, a másfél óra végére megtaláltuk a számomra tökéletes illatokat:)

Térjetek be bátran a Madison parfümériába, igazi patika a léleknek és az orrnak is!

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter