Blood – új parfümház alakult!

Blood (Vér) néven új parfümcsalád jelenik meg március végén.

A jól hangzó, ismert márkák mellett (akik parfümöket is forgalmaznak), számtalan kis manufaktúra, vagy kisebb design csoport jelentkezik új parfümcsaláddal. Blood néven 4 parfümöt álmodott meg két olasz művész (divattervező és fotós), akiket a vér életető ereje és vitalitása ihletett az illatcsalád megálmodására. A Blood parfümök neve (stílusosan) 0, A, B és AB. Koncepciójuk az volt, hogy a parfümök ne tartalmazzanak virágos jegyeket. Mindegyik illat uniszex.

Az illatcsalád az emberi vér típusainak megjelenését szimbolizálja: a 0 mély és erős, mint a legelső emberek, az A már azt a kort idézi, amikor az emberek növényeket kezdtek enni, a B jellemzően a vegyes táplálkozást jelenti, és az AB mint legfiatalabb vértípus, már a keveredést jelenti.

Összetevők között vannak gyümölcsök, bőrös jegy, fás jegyek, aldehidek, vizes jegyek fűszerek.

A parfümök üvegei is rendhagyóak: pipettás üvegek, melyekből cseppenként lehet adagolni a parfümöt.

A parfümökért felelős parfümőr: Apf France.

Már Magyarországon is kapható, köszönhetően a Madison Perfumerynek.

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem kissé bizarr ez a parfümcsalád, bár meg kell hagyni eredeti elgondolás, hogy a vércsoportok alakulása szerint épít fel valaki egy komplett szettet. Nagyon hátsó gondolatként motoszkál bennem, hogy azért az inspirációba nagyban besegített napjaink vámpíros divatja is:) Ti hogy gondoljátok?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter