JPG Classique & Le Male Eau Fraiche Andre Edition

Idén nyáron sem maradunk Jean Paul Gaultier illatok nélkül, hiszen már itt van a minden évben megjelenő Classique és Le Male nyári változata, ezúttal is irtó cuki, limitált változatban. Mielőtt bármit is mondanék, nézzétek meg a kisfilmet!

Ha emlékeztek még, a tavalyi limitált nyári kiadás a szuperhősök korszakát idézte, Superman-nel és Wonderwoman-nel díszített üveg hűen tükrözte az illat lényegét. A Classique Wonder Woman Eau Fraiche (szerencsére még kapható, katt a névre) annak ellenére erőteljes és dinamikus, hogy könnyed tavaszi-nyári illatként aposztrofálják, de miért is kellene illékony semmiségnek lennie?! Mikor működött úgy Gaultier, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva?! Szóval a nyári limitált illatok gyakorlatilag csak külsőt váltogatnak évről évre, az illat változatlan:

fejjegy: gyömbér, citrom sorbet, nádcukor juice

szívjegy: tiare virág, narancsvirág, jázmin tea

alapjegy: labdanum, vanília, pézsma

A Le Male-é pedig így alakul:

fejjegy: neroli, aldehidek, menta

szívjegy: öblítő, zsálya

alapjegy: szantálfa, tonkabab, vanília

Az idei, 2018-as kiadás fedőneve: I Love Gaultier, és a neves graffitiművész, Andre álmodta meg a dsesign-t, kölcsönadva hozzá Mr. és Mrs. A-t, az általa kitalált és közismert figurákat. Szerintem nagyon cuki lett, nézzétek meg:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter