s.Oliver for Her & for Him

Kifejezetten szeretem, ha olyan parfümpárosok jelennek meg, amelyekben a női és a férfi parfüm harmonizál, összekacsint egymással egyes összetevőkben vagy akkordokban akár, szerintem kifejezetten szexis, ha egy pár így “összeöltözik”. Az s.Oliver parfümháznál is tudják azt, hogy rajtam kívül sokan rajonganak az ilyen parfümpárosokért, s kifejezetten a márka ilyen páros parfümökben gondolkodik, szerintem egészen jól. Nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy az s.Oliver egy német ruházati márka, amely 1970-es évektől létezik (nálunk is vannak butikjaik, legalábbis én anno vásárolgattam náluk), de leggyakrabban a drogériákban futunk bele a parfümjeikbe. Kifejezetten kedvező árfekvésűek, és nem egy-két darab kifejezetten belopta magát a szívembe, szóval érdemes ki-kipróbálni őket.

Nem kifejezetten új, de talán már megtaláljátok minden drogéria polcain a 2016-ban megjelent s.Oliver for Her & for Him parfümöket. Ez a duó a hétköznapi eleganciát ragadja meg, azok számára készült, akik számára a stílus létkérdés, és akik egy könnyed, nem agyonbonyolított illattól is elvárják a kifinomult eleganciát. Mondhatnám magyarul, hogy nem játszós ruhához lettek kitalálva, hanem olyan pillanatokra, amikor igenis odatesszük magunkat, belőjük a hajunkat, minden kiegészítő a helyén, s az illattal kívánjuk ezt a fajta stílusos eleganciát kiemelni. A női s. Olver for Her nem csak külsejében, hanem illatában is nagyon erősen hajaz a nagy sikerű Chloe Signature illatokra, talán legjobban az edt-re és a Chloe Fleur-re, csak ezeknél kissé édesebb, könnyedebb, vagy inkább nem annyira komplex…mégis egy másik árkategória, na! A helyes kis masni, a letisztult, elegáns metszésű üveg igazi nőies, puha rózsás eleganciát rejt, amely finoman édeskés-gyümölcsös a licsinek köszönhetően, légies a bazsarózsa akkordjától, és extrán puha a pézsmától. Tiszta, friss mégis finoman testes illat, rendkívül könnyen hordható, az a fajta illat, amely szinte mindenkinek jól áll(hat). Mondjuk azt nem igazán értem, hogy miért kell ennyire nyilvánvalóan koppintani egy slágerillatot, ráadásul kívül-belül, de ennek igazából mi örülhetünk, mert ki nem szeretne olcsón jót venni?

A férfi pár is igazán megállja a helyét, sőt! Az s.Oliver for Him remekül passzol a női változathoz, köszönhetően a nagy adag pézsmának, amely szintén megtalálható benne. Puha, tiszta alapokon zöld-aromás növényi akkordok, amelyet a fekete tea gazdag aromája mélyít el. Izgalmas egyensúlyban van a fanyar-friss tölgymohás, rozmaringos akkord a krémes tonkababbal, kifejezetten harmonikusan fonódnak össze. Kortalan illat, tinik és akár nagypapák is bátran viselhetik, feltéve, ha a stílus adott, jelszó a letisztultság.

Hogy miért jó páros az s.Oliver for Him & for Her? Mert meglepő módon a két illat együtt remekül muzsikál, sőt, csodásan összesimulnak és kifejezetten harmonikus összhatást eredményeznek. Szívből ajánlom!

Összetevők:

For Her: rózsabors, licsi, lime, rózsa, bazsarózsa, magnólia, ámbra, pézsma, írisz.

For Him: fekete tea, rózsabors, licsi, ibolyalevél, geránium, rozmaring, tonkabab, pézsma, tölgymoha

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter