Heti újdonság: Juliette Has A Gun Mad Madame

Wow, a tavalyi Romantina után itt az új Juliette Has A Gun parfüm, igencsak sokat mondó névvel: Mad Madame🙂

Ki is a tökéletes Mad Madame: “Lenyűgöző, provokatív és szórakoztató, aki iránt senki nem marad közömbös. Suttogások közepette érzéki illatú afrodiziákum parfüm vonul nyomában.” Egy zöld ciprusos illat a fémes oxid rózsát lengi körbe, mellette a fekete ribizli rügy és a modern-fás Ambroxan található a fejjegyben, a szívjegy bazsarózsás akkordja mellett tubarózsa, pacsuli, moha és hedione akkord található. Az alapjegyben tolu balzsam, fehér pézsma, vanília, castorium és animalys található.

Romano Ricci a Mad Madame parfümöt olyan nőknek tervezte, akik mernek bátrak és különcek lenni. Kissé érettebb, mint az előző illatok, egy csipetnyi őrültséggel, melyet viselője boldogan megmutat. Egyfajta provokáció a parfüm, mely beszédtémát ad, mely karizmával ruházza fel viselőjét. A csodás üveg természetesen tökéletesen passzol a kollekció eddigi darabjaihoz. Nagyon kíváncsi vagyok az illatára!

Bővebben itt olvashattok a niche Juliette Has A Gun parfümökről és Romano Ricciről.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter