Marry Me! Lánykérés Lanvin módra – parfümkritika

Langyos nyáreste, kéz a kézben, valahol a távolban romantikus zene szól, a kedves átöleti a derekad, arca a nyakadba fúródik, mélyen beszippantja az illatod, melyet aznap magadra fújtál, a szemedbe néz és azt mondja: ?Légy a feleségem!? Van olyan nő, aki legalább egyszer nem játszotta le ezt a kis mozit a fejében, hogy milyen is lesz az a tökéletes pillanat, amikor megkérik a kezét?

Lanvin, a neves divattervező igazán ért ahhoz, mi kell a nőknek. Nemcsak ruhakölteményei, hanem parfümjei is a romantika és az érzékiség megtestesítői. Rajongói közé olyan sztárok tartoznak, mint Natalie Portman, Iman, Mary-Kate Olsen és Charlize Theron.

Antoine Maisondieu parfümőr közreműködésével Lanvin most minden nő kezébe olyan lehetőséget ad vadonatúj parfümjével, amivel megteremthetik azt a tökéletes pillanatot, melyre a legtöbb nő vágyik. Az illat, mely szinte második bőrként körbeleng, most üvegbe zárva megszerezhető: Marry Me! – azaz Végy feleségül!- a lehető legdiszkrétebb módja annak, hogy álmaink férfiját rávegyük, kimondja ezt a bűvös két szót. A Marry Me! virágos-gyümölcsös jegyei felerősítik az érzékeket, kihangsúlyozzák viselője nőiességét és természetességét. Meglepő kombinációt használtak az alkotók: a keserű narancsot rögtön beédesíti a barack,az egy csokorba gyűjtött harsány fréziát, magnóliát és érzéki jázmint meglágyítja a romantikus rózsa púderes illata. Az alapjegyek, mint a virginiai cédrus, a pézsma és az ámbra teszik az illatot igazi meleg, ölelős parfümmé. Így jön létre a virágos és gyümölcsös jegyek tökéletes kompozíciója: egy kifinomult mégis érzéki parfüm, mely nem marad észrevétlen a legszebb pillanatokban sem. Stílusos, elegáns üvege, mely a parfüm romantikus jellegét fokozza, igazán szemet gyönyörködtető.

Mindegy, hogy a nagy nap előtt vagy után állsz, a Marry Me! tökéletes választás lesz vidám hétköznapokra és romantikus pillanatokra egyaránt.

Itt beszerezhető már 9.662 Ft-ért!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter