Yves Rocher testpermetek

Az elmúlt hetekben (és a közeljövőben is) sajnos nem tudok úgy elmerülni a parfümökben, ahogy szeretném, ugyanis lakásfelújítás címén hatalmas felfordulás vesz körül, így most nem az az elsődleges, hogy milyen illatfelhő vesz körül. Nyilván naivan gondoltam azt, hogy a bekészített 1 darab parfümmel kihúzom a felújítást…mert hiába van hatalmas kupi körülöttem, egyszerűen a hangulatom is jobb, ha olyan parfümöt viselek, melyhez aznap kedvem van. Természetesen ebben a hihetetlen hőségben a lehető legfrissebb illatokat kívánom, így kapóra jött az Yves Rocher aktuális kuponos akciója, melyben egy 125 ml-s testpermetet kaptam ajándékba a vásárlás mellé.

Az Yves Rocher legújabb nyári, limitált testpermet kollekciója, a LES PLAISIRS NATURE Eaux Gourmandes több, egyszerű, természetes illatú parfümöt tartalmaz, olyan illatokkal, mint málna, kókusz, vanília, vadszeder, barack és cseresznye.

Mure Sauvage (vadszeder)

Cerise Bigarreau (cseresznye)

Framboise (málna)

Noix de Coco Malaise (kókusz)

Peche Jaune  (barack)

Vanille (vanília)

Nem kell bonyolult, mesterparfümökre gondolni, a kollekció darabjai pontosan azok, aminek mondják magukat: frissítő testpermetek, melyeket bátran lehet “locsolni” magunkra ebben a nagy melegben. Egytől egyig vidám, kellemes illatok, a málna bájosan édes, a kókusz tengerparti hangulatot idéz, a cseresznye izgalmas, míg a vanília latinos íze, és a barack gyümölcskoktélt idéző illata mellett a szeder fanyarkás aromája kiváló ellenpont, már-már a kultikus L’Artisan Mure et Musk illatát idézi.

Érdemes a júliusi-augusztusi kuponos akcióban beszerezni egyet!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter