Itt a True Blood parfüm!

Ha eddig hiányérzetünk lett volna, hogy kedvenc vámpírsorozatunk (Erik<3) kapcsán nem jutottunk hozzá egyéb relikviákhoz, most nyugodtan hátradőlhetünk, mert augusztus 9-én megjelenik a True Blood Forsaken kollekció a HSN és az HBO gondozásában.

A kollekció része természetesen egy teljes kozmetikai paletta, melynek gyöngyszeme a Forsaken parfüm. Bár én meg voltam győződve arról, hogy a Blood Concept vércsoportos parfümjeit is a vámpírőrület ihlette, a Forsaken parfüm kapcsán nyilvánvaló, hogy itt a hivatalos True Blood parfüm. A Forsaken parfüm, és a kollekció létrejöttének prózai oka van: “ez egy olyan fajta érzéki gyűjteménye a show lényegi elemeinek, mely mind a True Blood, mind a HSN ügyfeleinek számát növelheti”. Hiába, a profit. Mindenesetre a Forsaken parfüm üvege szép, a két vércseppet formázó kövecske nagyon mutatós. Maga az illat meghatározása szerint addiktív és pazar keveréke a világos és sötét akkordoknak, melyek a sorozat titokzatos és csábító hangulatát idézik.

A parfüm összetevői:

Fejjegy: körte, citrusok

Szívjegy: Éjszaka királynője virág (jázmin egy fajtája)

Alapjegy: pézsma, ámbra

Ára: 59$

Nos, nem tudom, hogy inkább Sookie vagy Pam illatát kell elképzelnünk, esetleg Jessicáét, biztos vagyok benne, hogy vinni fogják, mint a cukrot!

A rúzsok, körömlakkok fantázianevei egyébként igazán sokatmondóak: Sookie Sookie, Harapj meg, Tündérpor, Emberi természet, Rossz dolgok, Rossz vér, Furcsa szerelem:)

Ui: aki nem olvasta volna még a sorozatot, vagy nem látta volna, az feltétlenül fogjon hozzá, mind a kettőhöz, mert két teljesen eltérő, izgalmas sztori!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter