Billie Eilish Eilish No.3 – parfümújdonság

Még fel sem ocsódtunk Billie Eilish második parfümjének megjelenése után – amely nem lett olyan sikeres, mint a debütáló illata, máris itt a harmadik illat, melyet Billie álmodott meg.

Csábító borostyán fás illat, rózsaszín bors, friss fenyőtű és bársonyos borostyán jegyeivel.

Tudtátok, hogy Billie Eilish rajong az illatokért? Ráadásul kedvencei igazi niche illatok, melyeket koncertjei során szerez be a helyi parfümériákban. Nem volt ez másképp tavaly sem, amikor Budapesten lépett fel, és koncert után ellátogatott a 7Scents niche parfümériába, ahonnan számos illattal távozott. Ma már tudjuk, hogy milyen illatokat vett (erős, karakteres illatokat), így nem csodálkozhatunk azon, hogy saját illatai is lehengerlő, figyelemfelkeltő illatjegyekkel rendelkeznek.

Nézzük, hogy az Eilish No.3 leírása szerint mire számíthatunk!

“Ez a csábító illat a grapefruit, a ragyogó rózsaszín bors és a jázmin gazdag virágosságának pezsgő keverékével nyit. Harmonikusan bontakozik ki a sáfrány, a friss fenyőtű és a lágy, krémes cédrus fűszeres jegyeivel, amely mámorító csábítással ingerli az érzékeket. Az alapban az ámbra és a földes tölgymoha bársonyos jegyei tökéletes harmóniában fonódnak össze. Ahogy a bőrpézsma suttogása felbukkan, felejthetetlen benyomást hagy.”

Már kapható a parfümériákban!



7 thoughts on “Billie Eilish Eilish No.3 – parfümújdonság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter