Beauty-percek: Physicians Formula

Évek óta szemezek a Physicians Formula márkával, de még nem próbáltam ki egyik terméküket sem. Az az igazság, hogy szeretem a jó minőségű kozmetikumokat, és nehezen szánom rá magam új márkák felfedezésére, ha sminkről van szó. De erről a márkáról csupa jót olvastam, így készítettem egy listát, hogy mit szeretnék tőlük kipróbálni:

Rose All Play Eyeshadow Bouquet paletta

Rózsa kivonattal gazdagított, luxus minőségű szemhéjpúder paletta, mely nem irritálja a szembőrt. Antioxidánsokban gazdag Goji-bogyóval és ragyogásfokozó Kakaduszilvával – mely a legmagasabb C vitaminnal rendelkezik minden gyümölcs közül. A csillogó textúráktól kezdve a matton át a szatén hatásig mindent megtalálsz a palettában. Puha és ultra krémes textúráját nedvesen vagy önmagában is felviheted.

Murumuru Butter Blush kompakt arcpirosító

Murumuru Vajjal gazdagított, luxus minőségű pirosító a ragyogó orcákért. Légy olyan, mint egy brazil istennő! Hihetetlenül krémes és finom textúra, a púder és a krémpirosító tökéletes ötvözete, mely felszabadítja a belülről jövő természetes trópusi arcpírt. Fő összetevők: a Murumuru Vaj, Cupuaçu Vaj, és Tucuma Vaj erőteljes keveréke, melyek a táplálékgazdag Amazóniából származnak. Esszenciális zsírsavakkal és provitaminokkal, melyek puhítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt, selymesen puha érzetet adva neki.

Skin Booster Vitaminos Hidratáló Szérum

A napi vitaminszükségleted biztosan fedezi ez a Vitaminos Hidratáló Szérum! Az egyedi szérumkeverék visszatölti az arcbőrbe a szükséges vitaminokat. A Hydrogél Kapszulás Technológiának köszönhetően hatékony eredményt érhetünk el a szérum használatával.

Mit javasoltok, mit próbáljak még ki a márkától?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter