s.Oliver Feels Like Summer 2020 – parfümújdonság és NYEREMÉNYJÁTÉK

UPDATE!

Megtörtént a sorsolás a random.org oldalon. 111 válasz érkezett, és a 37. lett a nyertes, aki időrendben számolva: Aannamari (a………cs@gmail.com) Gratulálok! 

Köszönöm mindenkinek a játékot! 🙂

Ma igazi kora nyári idő van, sőt, a napokban én már érzem a jó időt, így előszeretettel nyúlok a nyári parfümjeim felé. Igen, az a fajta lány vagyok, akinek vannak kifejezetten nyári illatai, nem magam által kreált korlátban élek, egyszerűen ahogy melegszik az idő, egyből átkapcsolok “nautica” üzemmódba, és csak és kizárólag a könnyed, friss illatokat viselem szívesen (no meg szalmatáskát, és sok-sok fehéret kékkel, pirossal kombinálna). Vannak jól bevált nyári illataim, de mindig nyitott vagyok az újdonságokra. Szerencsére kipróbálhattam az új s.Oliver Feels like Summer 2020 illatát, így testközelből tudok nektek beszámolni róla, valamint a cikk végén találtok egy kis meglepetést! 🙂

Szóval az s.Oliver 2008-ban indította útjára a kifejezetten nyári, limitált szériás illatait. Jellegzetes üvege szerintem irtó vagány, és igen praktikus utazáshoz. A 2016-ban kiadott Tropical Flowers volt az, amely nagy sikert aratott, pillanatok alatt elkapkodták a parfümériák polcairól, én is odavoltam érte (itt olvashatsz róla kritikát). Aztán 2017-ben megszületett a Feels Like Summer sorozat, amelyben minden évben újabb és újabb limitált, kifejezetten nyárra ajánlott illat jelenik meg. Kifejezetten jó ár/érték arányú illatoknak tartom, hiszen a 30 ml-s EDT nagyjából 5000 Ft körül kapható a legtöbb drogériában, pont akkora mennyiség, hogy simán el lehet locsolni egy nyár alatt.

“Az önfeledt, napos pillanatokhoz könnyű, életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fejillata a bogyós gyümölcsök, a mandarin és a bergamott kellemes frissességével indít, melyek már az első pillanatban könnyedséget és boldogságot ébresztenek. A pünkösdi rózsa, a jázmin és a frézia alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos csokorrá teljesedik ki, amely nyárias könnyedséggel ajándékozza meg viselőjét. A cédrusfa, a borostyánfa és a mósusz lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm – a hajat díszítő csinos virágkoszorú társaként – illatos kiegészítővé egész napra!”

Az idei Feels Like Summer kifejezetten szemet gyönyörködtetően színes üvegben érkezik, erőteljes, ugyanakkor lágy színek jellemzik. Abszolút trópusi hangulatot sejtet. Bájos, vidám, virágos illat, melyben a finoman púderes frézia és a bazsarózsa kaptak hangsúlyosabb szerepet. Nagyon tetszik a fejillat friss, vibráló citrusos akkordja, és a jázmin krémessége. Finom savanykás, gyümölcsös jelleget kap a bogyóktól, de igazából a virágos jegyek dominálnak az illatban. Az alapjegyek látszólag erősek, hiszen pézsma, ámbra és cédrus van jelen az illatban, ugyanakkor halk alapot biztosítanak az illatnak. A Light Blue óta tudjuk, hogy a cédrus és a citrusok valami istenien tudnak egymáshoz simulni, én legalábbis rajongok ezért az kombinációért. Citrusos, friss illat lenne, de a krémes, púderes virágos jegyektől finoman édeskés, a bogyós gyümölcsöktől pedig olyan harapni valóan zamatos. Valóban könnyed, és romantikus illat, abszolút kortalan, így bármely korosztálynak jó szívvel tudom ajánlani.

Összetevők: bogyós gyümölcsök, mandarin, bergamott, pünkösdi rózsa, jázmin, frézia, cédrusfa, borostyánfa, mósusz

Sillage: 2/3 –  EDT, nyári frissítő illat kategória, fújni kell bátran

Tartósság: 3 – EDT-nek megfelelően pár óráig marad a bőrön, testközeli aurával

Szexifaktor: 3 – tipikus nyári flörtillat 😉

Elegancia: 3 – nem egy nagyestélyis illat, inkább laza kis nyári szettekhez tudom elképzelni

Korosztály: mondanám, hogy 0-100 éves korig ajánlom, de kisgyereket inkább ne fújjunk be vele. De tiniknek első parfümnek is ideális, ha valami minőségi, de nem túl drága illatot keresünk.

*** NYEREMÉNYJÁTÉK ***

Szeretnéd kipróbálni az új s.Oliver Feels Like Summer parfümöt?

A poszt alá kommentben írd meg, hogy hová mennél legszívesebben idén nyaralni, és/vagy hol használnád ezt a parfümöt! 

Legalább a fantáziánkban utazzunk valami szép helyre! 🙂

Egy szerencsésnek pedig elpostázok egy bontatlan üveg (30 ml EDT) s.Oliver Feels Like Summer új parfümöt.

A kommenteket 2020. május 5. éjfélig várom. 

Fontos!

  • csak magyarországi címre tudom postázni, postán maradó küldeményként
  • nem kell a kommentáláshoz regisztrálni, ugyanakkor adj meg érvényes email címet, ahol értesíteni tudlak a nyereményről
  • előfordulhat, hogy a kommented moderálásra vár, ilyenkor el kell fogadnom, és csak akkor jelenik meg
  • a nyertes nevét itt a poszt tetején fogom kihirdetni

Sok sikert kívánok!



112 thoughts on “s.Oliver Feels Like Summer 2020 – parfümújdonság és NYEREMÉNYJÁTÉK”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter