Beauty-percek: a szezon kedvencei

Már a téli szezonban is olvashattatok a kedvenc make-up termékeimről, amelyeket abban a szezonban előszeretettel használtam, most pedig elérkezett az idő, hogy a tavaszi kedvenceimet gyűjtsem össze. Nem volt könnyű dolgom, tengernyi újdonságot sikerült kipróbálnom idén, jobbnál jobb sminktermékeket, kozmetikumokat. Úgyhogy fájt a szívem azokért, amelyek nem kerültek be most a válogatásba, de meg kellett valahol húznom a vonalat, különben az egész neszesszeremet lefotózhattam volna, abból pedig van vagy 4 db jól megtömött darab 🙂

a szezon kedvencei parfümblog makeup

Ahogy az első meleg napsugarak megjelentek, úgy váltottam le a téli alapozómat a kedvenc By Terry CC Cream-re, mert ultrakönnyű, közepese fed, kvázi egyenletessé teszi a bőrt, és ez ilyenkor már bőven elég nekem. Mintha nem is lenne semmi a bőrömön. Remélem, soha nem fogy ki. Itt olvashattál róla bővebben a blogon!

Egyszerűen nem találok jobb szemhéjfesték palettát az IsaDora négyes árnyékolójánál, mégpedig most a Nude Rose árnyalat az, amely egyszerűen nekem lett kitalálva. Remekül kombinálható, üde tavaszi színek, kifejezetten jól passzol kreol bőrömhöz, barna szememhez. Itt olvashattál az IsaDora termékekről bővebben a blogon!

Amióta visszajött a dús szemöldök a divatba – jókor, miután a 90-es években jó vékonyra tépkedtem és sajnos nem óhajt már visszanőni…-, azóta keresem a tökéletes szemöldök formázót, mindent kipróbáltam, amit lehetett, és végül az IsaDora szemöldökformázó ceruzája vált be. Ultra tartós, szépen fog, pont jó az árnyalat (Light Brown, pedig fekete a szemöldököm), és a végtelenségig ki fog tartani egy ceruza.

Megszámlálhatatlan körömlakkom lapul itthon, de mindig be kell újítanom a friss árnyalatokkal, textúrákkal. Idén tavasszal a matt a kulcsszó, ezért kellett minimum egy IsaDora Velvet Matt Nails körömlakk, mégpedig egy universális bézses natúr színben. Valóban bársonyosan matt, elegáns és visszafogott szín.

Mostanában imádom a feltűnő rúzsokat, talán azért, mert amíg a kislányom pici baba volt, nem tudtam volna a nap 24 órájában puszilgatni, ha rúzs van rajtam, na de most már azért megengedhetem magamnak, sőt! A Rimmel The Only 1 rúzskollekció konkrétan minden más rúzst ver nálam, egyből 3 árnyalatban is beszereztem, tartós, élénk színek, és finom illatú.

Ha pedig csak egy halvány színt szeretnék feldobni, akkor a Guerlain La Petite Robe Noire rúzsát választom, parfümillatú-ízű, cukorkás árnyalatú, nagyon sikkes darab.

Újra felfedeztem a Douglas Make-up darabjait, közülük három kedvencem lett: a Lost in Galaxy kollekció Pink árnyalatú szemhéjfestéke. Ez a mélybordó/lila árnyalat tökéletes nekem, izgalmas csillogású, ami simán elmegy hétköznapra is. Ehhez tökéletesen passzol a színében egyező szemhéjtus, itt az idő a fekete helyett egy kis színhez nyúlni. A harmadik kedvencem pedig a cukorkás árnyalatú rózsaszín körömlakk, a szín mellett pedig az ecset nyűgözött le, villámgyorsan és pontosan lehet vele dolgozni. Itt olvashattál róla bővebben a blogon! 

Nagyon “háklis” vagyok a szempillaspirálokra, nem szeretem az új módit, a gumifejű keféket, de a Max Factor False Lash Effect nálam bizonyított. Két rétegben szépen ívelt, dús szempilláim lettek, tartós, nem potyog, nem csomósodik. Itt olvashattál a téli Max Factor újdonságokról a blogon!

Nálam az idei tavasz színe a menta, úgyhogy amint megláttam a Sally Hansen Salon Manicure sorzatban a menta árnyalatot, azonnal be kellett szereznem. Nagyon különleges árnyalat, halvány pasztell, nem tolakodó, nem harsány. Kedvenc.

Szintén a menta árnyalat miatt kellett beszereznem a Rimmel mono szemhéjfestékei közül egy mentás és egy hozzá passzoló rózsás árnyalatot, szeretem e kettőt együtt kombinálni. Azt tapasztalom, hogy megéri mono szemfestékeket venni, mert én a palettákból sokszor nem használom ki mindegyik színt, ezért jobb, ha én válogatom össze azokat az árnyalatokat, amelyeket szeretek.

Végül pedig titkos kis kedvenceimről kell szót ejtenem, a szemhéjceruzákról. Valahol azt olvastam, hogy nem lehet csak egy színt feltenni a szemhéjra mert az nem előnyös. Nos, én márpedig szeretem így festeni magam, ehhez pedig nagyon jó társaim a vastag szemhéjceruzák. Könnyen felvihető a szín, kellemesen krémes, ami pillanatok alatt megszárad. Az Astor 24 órás khaki árnyalatú ceruzája jó szolgálatot tesz a hétköznapokban, a villámsminkem alapja.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter