10 éves az ikonikus illat: Versace Bright Crystal

Vannak olyan parfümök, amelyek egyszerűen letörölhetetlenek a toplisták éléről, jöjjön bármilyen új divathullám, konkurencia. Ilyen parfüm a Versace Bright Crystal, amely 10 éve döntögeti sorra a rekordokat. Olvassunk hát róla egy kicsit bővebben!

versace bright crystal parfümblog

 

Gianni Versace talán csak remélte, de nem is gondolta volna, hogy napjainkra a Versace név egyet jelent a luxus designnal és olasz sikkel. A görög mitológiáért rajongó Gianni Versace 1978-ban alapított divatháza mára a parfümök eladási listáit is ostromolja, az olasz dekadencia és feledhetetlen elegancia esszenciáiként ünnepelt Versace illatok egytől egyik a parfümrajongók kedvencei váltak. Mégis, az illatbomba 2006-ban robbant igazán, amikor a Versace ház megálmodott egy roppant bűbájos és ellenállhatatlanul romantikus parfümöt, melyet Bright Crystal néven jelentettek meg.  A Crystal sorozat második darabjaként megjelent illat színtiszta érzékiség, kristálytisztaság és ragyogó fényesség. A tiszta kristályok ihlette Versace Bright Crystal friss, élénk virágos illat, mely maga a megtestesült szépség. Olyan nőt elevenít fel, aki erős, magabiztos, mégis nőies és érzéki, aki nem fél megmutatni romantikus, cicás oldalát sem. A lenyűgöző és érzéki illat szinte második bőrként simul a bőrre, így egész nap diszkrét és állandó magabiztosságot és érzékiséget kölcsönöz viselőjének.

bright crystal parfümblog

A bűbájos rózsaszín üvegben lágy, fényes illat lapul, melyben a manapság népszerű gyümölcsös jegyek mellett izgalmas virágos és érzéki fás illatösszetevők is megtalálhatóak. A Bright Crystal parfüm hihetetlen energikusan nyit, köszönhetően a yuzu vadítón friss és zamatos illatának, melyet a gránátalma pezsgően intenzív aromája tovább élénkít fel. A parfüm szívjegyében meseszép, romantikus virágfelhő bontakozik ki: púderes bazsarózsa, érzéki magnólia és élettel teli lótusz a nőiség 3 legfontosabb pillérét szimbolizálják. A gyümölcsös-virágos kompozíciót az intim ámbra és a meleg pézsma izgató illata kíséri, valamint az eleganciát sugárzó mahagóni, mely igen különleges felhangot ad a parfümkompozícióhoz.

Tiszta, ártatlan mégis ellenállhatatlanul csábító és érzéki illat, mely minden korosztálybeli nőnek jól áll. Ritka az a parfüm, mely ennyire szelíden sugározná a nőiesség erejét és a romantikus szerelem esszenciáját. Ízig-vérig olasz elegancia és sikk testesül meg a Versace Bright Crystal illatában, legyen szó akár egy délutáni shoppingolásról, esti buliról, vagy komoly tárgyalásról.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter