Zippo Fragrances The Original

Anno, az őskorban bizony dohányoztam, naná, hogy tiniként kezdtem el, és a főiskolán szoktam rá végleg, aztán jó pár éve, irtó nehezen tettem le, de arra kristálytisztán emlékszem, hogy a fél karomat odaadtam volna egy eredeti Zippo öngyújtóért. Naná, hogy amire már megengedhettem volna magamnak, nem kellett:) Szóval a Zippo, mint márka erősen belém égett, és fogalmam sem volt, hogy bizony parfümök is jelentek/jelennek meg a márka neve alatt. Maga a márka nyilván amerikai, és első Zippo parfüm 2010-ben debütált Zippo Original néven. Ami egyszerre jópofa és meghökkentő, az a parfüm formája: öngyújtónak álcázott üveg, ami így most bénán hangzik, de kézbe fogva meglehetősen kényelmes, vagány darab. Ami pedig még meglepőbb, a klasszikus, sima vagy ha úgy tetszik eredeti/original Zippo férfiillat kifejezetten jó kis darab hétköznapokra.

zippo_men

 

Férfiasan fás alapokon meleg tónusú aromák: tonkabab, vanília, ibolya, levendula. Az egyszerre friss és pikánsan krémes illat gyümölcsös jegyekben is gazdag, erőteljes almás jegy jelenik meg a citrusos akkord mellett. Kellemes, nem hivalkodó illat, kifejezetten hétköznapokra, irodába vagy munkahelyre tökéletes, szeretni fogja a megkímélt környezet is! 🙂

milena vittorio matrimonio

A szürke ötven árnyalatába belefásultak örömködhetnek ezekben a színes flakonokban, ugyanis a Zippo Original ilyen szép, színes formában is kapható. Figyelem, ezek nem női parfümök, csak bevállalós, színes egyéniségű férfiaknak készültek. De a hölgyek is keresgélhetnek maguknak a Zippo parfümök között,  A Feelzone vagy a The Woman csajos, nőies külsővel feldobott gyümölcsös-virágos-gourmand illatok, melyeknek ára verhetetlen!

A Zippo Original most új kampányt kapott, kicsit frissítették a vonalat, az új kisfilm igazán lendületes lett, nekem olyan Ocean’s Eleven hangulatú. 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter