Lush Halloween 2016

A leginkább várt szezonális hype a Lush Halloween és Karácsony, legalábbis nekem az, mert szinte minden téren Lush termékeket használok/unk itthon (szabban, tusfürdő, fogtabletta, testápoló, testbalzsam, samponkorong, fürdőgolyó, no és parfüm), és az őszi-téli szezon mindig tartogat újdonságokat, limitált darabokat, amelyeknek nem vagy nehezen tudok ellenállni.

lush-halloween-2016

 

Az idei Lush Halloween-re visszatért a sokak által kedvelt Lord of Misrule, krémtusfürdő és fürdőbomba formájában, az én kedvenceim viszont az igazi szellemességek! Először is a Little Monster ajándékcsomag, amelyben egy Monsters Ball fürdőgolyó van és egy Lord of Misrule tusfürdő. A doboza irtó cuki, használat után mindenféléket lehet benne tárolni, nálunk leginklább Hello Kitty-k és legófigurák lakják be. 🙂

gifts_little_monster_0

Igazi őszi must-have a Sparkly Pumpkin habfürdő lime-mal és borókabogyó olajjal. Csillogó-villogó és üdítő!

pumpkin_web

A szilárd fürdőolajok először nem igazán voltak a kedvenceim, mert sajnáltam őket egy fürdésre elpocsékolni, inkább magamra kentem volna, de aztán rájöttem, hogy finom fátyolként így tud elterülni a bőrömön például a kakaóvaj (amit a forró víz ugye felolvaszt). Az idei Halloween kis kísértete, a Boo pont ilyen szilárd fürdőolaj: gyömbérrel és mimózával.

lush-boo-szilard-furdoolaj

 

Habár nem én vagyok a Goth Fairy (micsoda név) csillámtömb célközönsége, értékelem azt, ha valaki egy buliba készülődve megadja a módját. A Goth Fairy egy csillámtömb, amellyel színjátszó halvány csillogást kölcsönözhetsz bőrödnek, és cserébe hidratál is. Hétköznapra soknak érzem, de buliban igazi menőség lehet.

goth_fairy_shimmer_bar2

A Fireside szappan színei is igazán ősziesek, melengetőek, az illata pedig még inkább az őszt idézi: szegfűszeg és vanília extra szűz kókuszolajjal. Nyami. (egyébként brutál hosszú életűek a Lush szappanok, egy kis szelet Karma szappant minimum fél éve nyúzunk nap mint nap és még mindig megvan.) A Magic Wand pedig mandarin és narancsolaj illatával és a faszén tisztító erejével nyújt különleges élményt.

fireside-lush-szappan

 

 

Végül., amit muszáj az eddigi Lush (csomagoló) kendő gyűjteményembe beszerezni, az a koponyás Calavera kendő. Annyira vagány!

koponyas-lush-kendoVégül, ha kedvet kaptatok, és szeretnétek meglepni szeretteiteket egy-két Lush újdonsággal, akkor próbáljátok ki az igazán öko csomagolási technikát. Csak egy kendő kell hozzá, lehet régi használt is, de beszerezheted a Lush valamelyik újrahasznosított kendőjét, vagy turizhatsz is pár száz forintért, és indulhat is a csomózás! Itt van pár praktika hozzá.

hogyan-kell-lush-kendobe-csomagolni

 

A Lush Halloween (és már karácsonyi) limitált darabjait már megtaláljátok a Lush üzleteiben, vagy a webshopban.

Andrea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter