Zadig & Voltaire Just Rock! pour elle & lui

***UPDATE***

A mintacsomagot Zsédey Kata nyerte, figyelje a postafiókját!

Köszi mindenkinek a játékot! 😉

Találkoztatok már a Zadig & Voltaire márka parfümjeivel a parfümériákban? Gondolom, nehéz elmenni a formabontó design mellett, így biztos, hogy adtatok már legalább egy esélyt az illataiknak. Körülbelül egy éve már én is üdvözöltem az új illatokat (itt olvashattok róla), az fogott meg bennük, hogy mertek a mai trendekkel szakítani, és valami vagánnyal előállni. Rock, szabadság, művészet, Párizs. Ezek a Zadig & Voltaire márka jellemzői. 1997-ben alapította meg Thierry Gillier a Zadig & Voltaire divatházat, melyet Voltaire világa és hőse Zadig filozófiája ihletett. A márka modern, casual, fiatalos, művészi, nagyon párizsi, szól egyaránt nőkhöz és férfiakhoz. Több, mint egy mindennapira szánt kollekció, szabad szellemű, közel áll hozzá a rock világa. Szabályként egy dolgot követ: légy teljesen önmagad. Zadig & Voltaire divatja igazi luxus minőség, közel hozza mindenkihez a kasmírt, a bőrt, újraértelmezi a kötött ruházatot, új stílust teremt. A divatmárka a világban elismert, több, mint 350 boltja található Párizstól New Yorkig, Londontól Tokióig. Sok celeb viseli a kényelmes bőr nadrágokat, dzsekiket, többek között Beyonce, Sarah Jessica Parker, Cindy Crawford.

Az új Just Rock! első és második benyomásra is nagyon hasonló a This is…pároshoz. Ugyanaz a rock’n’roll, vagányság és lezserség. Hasonló, de mégsem ugyanaz! A Just Rock! pour elle megőrizte azt a fajta krémes-fás jellegét, amely a This is Her!-ben olyan izgalmas volt. Csak sokkal kevesebb édes-gourmand és sokkal több érzéki jeggyel dolgozik. A vanília és a fás jegyek akkordja abszolút Zadig & Voltaire signature akkord, vagy megbolondulsz érte, vagy furcsának találod. Mert mélysége, karaktere van. Ez a Just Rock! esetében igen hangsúlyos, mondhatni, uralja az egész kompozíciót. Tubarózsa az életben nem volt még ennyire háttérbe állítva, nem arról híres, hogy a háttérből csak be-beköszönt. Pedig itt ez tapasztalom. Gyakorlatilag összefonódik a jázminnal (krémes tónus vol.2) és együtt támogatják a fás-vaníliás akkordot. Ami viszont igazi dögös-rockos csajt farag belőle, az a pacsuli! Finoman adagolt és amúgy is el van nyomva, de kell ahhoz, hogy kissé felrázza ezt az édeskés krémes illatot. Benne van a boogie, na! 😉

A This is Him! bejött nekem, a Just Rock! pour lui még jobban eltalált illat. Nem mellesleg igen hasonlít a Just Rock! pour elle-hez, na jó, csak részleteiben, de az ilyen egymással rímelő parfümpárosokért odavagyok. A Just Rock! pour lui alapjaiban ugyanaz a vaníliás-fás akkord dominál, ugyanazzal a pacsulival fűszerezve, mint a női párja, csak éppen az arányok tolódtak el a krémes jellegből a fűszeresebb pacsuli irányába. Ezt a fűszerességet dobja fel egy nagy adag fűszeres akkord, friss és izgató egyszerre. A melegebb, érzékibb hatásért az ámbra a felelős. Még mindig egy jól viselhető casual parfümnek tartom, de mint ahogy a neve is mondja, van benne egy kis rock’n’roll.

Just Rock! pour elle

Összetevők: vanília, tubarózsa, jázmin, fás jegyek, pacsuli

Sillage: 3/4 – a szokásos, 2-3 fújás bőven érezhető, de azért szelídül pár óra múlva

Tartósság: 3/4 – kitart

Szexifaktor: 4 – Tóth Gabi jut róla eszembe: egyszerre szexi és dögös, bőrcuccokban is

Elegancia: 3 – Nem mondanám elegánsnak de egy fiatal simán feldobhatja vele a kiskosztümöt

Korosztály: fiataloknak vagy fiatalos nőknek ajánlom, akik szeretik a rock’n’rollt

Árkategória/árérték: középárkategória, 50 ml kb 20.000 Ft körül van

Imádom/tetszik/nem tetszik: – jobban tetszik, mint elődje, ősszel-télen jól esik ez a meleg-krémes illat

Just Rock! pour lui

Összetevők: vanília, fás akkordok, pacsuli, fűszerek, ámbra

Sillage: 3 – edt töménység, közepes hatósugár

Tartósság: 3 – annyira nem, mint a női változata

Szexifaktor: 4 – menőség, ha fiatal rocker vagy

Elegancia: 3 – nem ebbe a kategóriába tartozó illat

Korosztály: fiatalos illat, de bárkinek ajánlom, akiben benne van a rock’n’roll

Árkategória/árérték: középárkategória

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Tetszik, jó alternatíva a férfi illatok között, ha valami másra vágyik az ember

A Zadig & Voltaire már kapható a parfümériákban!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Mivel még nem illatos-szagos az oldal, így nyereményjáték keretében adok esélyt arra, hogy kipróbáld az ősz parfümpárosát, a Zadig & Voltaire Just Rock!-ot! Ráadásul most két nyereménycsomagért játszhatsz!

  1. Ha szeretnél egy 30 ml-s Just Rock! pour elle parfümöt, akkor a blog facebook oldalán keresd meg a Zadig & Voltaire Just Rock! illatokhoz tartozó bejegyzést, és ott a poszt alá kommentben taggeld be két barátodat és lájkold a Parfümblog facebook oldalát.
  2. Ha szeretnéd mind a két Just Rock! illatot kipróbálni, akkor itt a blogon e poszt alá kommentben írd meg, hogy szeretnél játszani az illatminta csomagért (a fenti képen látható). 

A játék vége október 1. éjfél. Csak magyarországi címre postázok. A nyertest itt kihirdetem és emailben értesítem, ezért érdemes valós email címmel játszani. A kommenteléshez nem kell regisztrálni, de nem fog megjelenni azonnal, mert moderálásra, elfogadásra vár, ezért ne küldjétek el a kommentet többször.

Jó játékot!

 



80 thoughts on “Zadig & Voltaire Just Rock! pour elle & lui”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter