Zadig & Voltaire Just Rock! – parfümújdonság

Azt hiszem, jelenleg az urban rock egyik legmenőbb képviselőjével állunk szembe, ha parfümről van szó. Ultra trendi lett a Zadig & Voltaire divatház This Is Her és This Is Him illatpárosa, melyről itt olvashattatok bővebben a blogon (klikk a dőlt betűkre). A márka most új szintre lép, és lapot húz 19-re, megjelentetve a Just Rock! Her és Him parfümpárost, hasonló koncepcióval, mint a népszerű This is párosnál tette. Az alapvetően amúgy is rockos márka az új illatpárosban még lazább és “kúlabb” kíván lenni, lássuk, milyen összetevőkkel!

A Just Rock! Her parfümben vanília, jázmin, tubarózsa, pacsuli és fás jegyek szerepelnek, míg a Just Rock! Him férfiparfümben szintén vanília és pacsuli, fűszerek, ámbra és fás jegyek kaptak szerepet. Lássuk a hangulatot:

Nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot az új Just Rock és a This Is Her parfümök között, hiszen a This Is Her  szintén krémes-fás alapokra épült, melyet szintén édeskés vaníliás jegy egészített ki, csak éppen a virágos tónus helyett a krémes-púderes-gourmand vonal felé húzott. Mindenesetre szeretném kipróbálni!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter