YSL Saharienne-parfümkritika

Ma végre sikerült tesztelnem az új YSL Saharienne-t. Egyértelműen “kell” kategória.

Csak ideért kis hazánkba az új YSL Saharienne, amit sikerült tesztelnem is. Személy szerint az egyik kedvenc illatházam az YSL, még nem próbáltam olyan illatot tőlük, ami ne tetszett volna. A Saharienne-nel sincs másképp.

Itt már olvashattatok a blogon az illat megszületésének előzményeiről, és apropójáról, lássuk, hogy mivel állunk szembe.

Az illat fejjegyében lévő citrusok (citrom, mandarin, bergamott) a kifújás pillanatában erőteljesen és hirtelen bontakoznak ki, kissé fanyarabb, szúrósabb módon, így nem érdemes erre alapozni a döntést vásárlásnál. Hamar lecseng a citrusok ereje, és megjelenik az illat lényege, a narancsvirág galbanumba és fehér virágokba ágyazva. A narancsvirág viszi a pálmát, szerencsére a fehér virágoknak köszönhetően nem olyan erőteljesen és harsányan, ahogy szokott más illatokban, már-már jázminos beütést is érzek rajta, annyira diszkrét és finom. Jót tesz neki a cassis, ettől kap egy kis távolságtartó, elegáns vonalat. A legtartósabban, már-már lemoshatatlanul az alapban lévő gyömbér és rózsabors van, istenien működik a bőrön, nem is számítottam rá, hogy ilyen harmonikus lesz a citrusos és aromás jegy. Tartós, sikkes és igazi modern illat. Akik az Alien lehengerlő illatát kedvelik, de kicsit soknak tartják, azoknak tökéletes választás lehet a Saharienne, nem csak nyárra.

Az üvege mesésen csiszolt, szemet gyönyörködtető, jó kézbe venni. Egyszóval kell!:)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter