Versace Crystal Noir – parfümkritika

Sokan tévedésben vannak, amikor azt gondolják, hogy a nagy sikerű, azóta is szuper népszerű Bright Ctystal sikerét meglovagoló, újabb bőrt lehúzó illatként jelent meg a Crystal Noir. Bizony nem így van, hiszen a Crystal Noir 2004-ben jelent meg, és rá 2 évre a Bright Crystal. Csak nevükben hasonló a csengésük és az üveg formája azonos (nekem kissé kusza, hogy akkor most ez egy sorozat, totál különböző illatokkal – lásd Yellow Diamond, vagy mi is ez?) A Crystal Noir Donatella irányításával készült, elképzelve az igazi Versace nőt, aki már pusztán a jelenlétével felhívja magára a figyelmet, veleszületett képessége a glamour a csillogás, ösztönösen jön belőle a divat és a díva, és imádja herdálni a pénzt luxuscsecsebecsékre. Ejj, ez az illat pontosan ezt a karaktert eleveníti fel számomra.

versace crystal noir parfüm

A nagy betűs DÍVA illat. A gyémánt ihlette sötét üvegben cseppfolyós Versace Haute Couture rejtőzik, tele túlzásokkal, lenyűgöző antre-val, és barokkos sokszínűséggel, amit tudni kell viselni. Mert számomra a Crystal Noir nagyon alkalmi illat, inkább estére, piros betűs ünnepekre tudom elképzelni, annyira intenzív és lehengerlő az illata, hogy nem igazán való laza hétköznapokra – feltéve, ha valakinek nem dívás minden napja, mert az nyugodtan fújja magára! 🙂

versace c.n.

Az afrodiziákumokkal telepakolt Crystal Noir legütősebb akkordja a jázminnal kevert kardamomos kókusz. Csak a fejjegy olyan “visszafogott” jegyekkel indít, mint bors, kardamom és gyömbér. Mi lehetne még ennél jobban lehengerlő?! Nagyon intenzív, itt kérem, nem spóroltak ki semmit. Tekerjük még erősebbre a hangerőt ha lehet, és fokozzuk a fűszereket brutál erős jázminnal. Azzal az Ezeregyéjszakát idéző, mámoros jázminnal, ezt öntsük nyakon kókusszal, de nagyon, aztán bolondítsuk meg egy kis narancsvirággal – ha már lúd, legyen kövér alapon – és ne hiányozzon a jóból egy kis rózsás akkord a bazsarózsa személyében. Ugye érzitek már? Ezt pedig ültessük fás-pézsmás-ámbrás alapokra, hogy jó tartós és érzéki illat legyen, és voilá! Kész van a Versace illatba zárva.

Én anno elhasználtam egy üveggel, de be kell, hogy valljam, nekem túl sok volt a hétköznapokra, a munkámban is inkább az ennél visszafogottabb illatokat szeretem viselni. De ha egy igazán csajos-dögös, glamúros illatra vágyom egy “ereszdelahajam” partyhoz, kétség kívül a Crystal Noir jó választás lenne.

Mint minden Versace, ez is középkategóriás árfekvésű parfüm, tökéletes második illatnak! Az Iparfumeria.hu oldalon is beszerezhető igen kedvező áron.

És most szavazz! Derüljön ki, hogy szereti-e a magyar nép Versace Cyrsal Noir parfümjét!

Hogy állsz Versace Crystal Noir parfümjével?
186  · 0 
×


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter