Valentino Valentino Donna – új illat!

Valentino a 2011-es Valentina után nem tud hibázni. A Rock ‘n’ Rose sorozat óta közel és távol a legeredetibb illat volt a Valentina, mely visszaadta a Mester igazi nagyságát (hiszen tudjuk, hogy ruhákban verhetetlen). Azt gondolná az ember, hogy egyszer az életben van ilyen dobása egy designer cégnek, erre tessék, itt a Valentino Donna, amely gyakorlatilag meg sem jelent, de már az élre tört. Pedig nem új a koncepció, a Valentino vonal legújabb Valentino Uomo 2014-es darabjának női párja, amely Olivier Polge mesterműve, és méltó darabja lesz a Dior Homme parfümrajongók gyűjteményének. Igazából a koncepció az, hogy létrehozzanak egy olyan illatot, mely előremutat, egy olyan elegáns férfi érzetét keltsék, aki lazán elegáns és modern.

valentino uomo

Valentino-Donna parfümIdén végre megérkezett a női párja: a Valentino Donna-ban minden megvan, amitől már most minden idők legjobb parfümjei közé beírhassa magát. Finoman púderezett bőrös jegy, lágy esésű virágos tónusok, finoman adagolt érzéki pacsuli elementáris erővel leterítő vaníliával. Nagyon modern és klasszikus egyszerre. Nincs túlkomplikálva, pár illatjeggyel egy füstös-ciprusos-virágos illatot teremtettek korunk donnáinak.

Fejjegy: bergamott

Szívjegy: rózsa, írisz

Alapjegy: pacsuli, bőr, vanília

Már kapható mindkét illat a www.parfumcenter.hu weboldalon!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter