Valentin napi parfümajánló

“Külföldi” ünnep ide, hazai szokások oda, Valentin nap mellett már nem lehet elmenni szó nélkül. Bálint vagy Valentin nap a szerelmeseké, ilyenkor jól esik egy finom vacsorát kettesben eltölteni a Kedvessel, apró ajándékokkal kedveskedve kifejezni azt, amit talán nem mondunk elégszer: Szeretlek. Van azonban a Valentin napnak egy pikánsabb oldala is, ami szorosan kötődik a szerelemhez, hiszen egy meghitt vacsora után tuti beindul a libidó, melyet ilyenkor a rafinált nők, asszonyok előszeretettel turbóznak fel különböző afrodiziákumokkal, erotizáló eszközökkel. És mi más is serkenthetné a vágyat, mint egy érzéki parfüm!

Parfüm hölgyek számára

Agent Provocateur Maitresse

Gyakorlatilag az összes Agent Provocateur parfüm erotikától túlfűtött, mégis számomra a Maitresse (Örömlány) az egyik legerotikusabb. Gyönyörű ibolyás illat aldehides és púderes köntösben.

Dior Hypnotic Poison

Nincs érzéki parfümlista Hypnotic Poison nélkül. Érdekes a Poison sorozathoz fűződő viszonyom, a sima Poison nekem túl erőteljes, a Pure Poison istenien modern a bőrömön, míg a Hypnotic Poison maga a megtestesült buja érzékiség. Nem is tudom, hogy van-e olyan bátor nő, aki napközben meri viselni, bevállalva azt, hogy a férfiak fürtökben lógnak majd körülötte 🙂

Gucci Guilty

Csábításra termett parfüm, mely ízig-vérig modern, XXI. századi. A pacsuli füstös érzékisége, valamint az orgona krémesen andalító jegye rafinált csábításra késztet.

Ralph Lauren Romance

Ez a parfüm nem az érzékiségre, hanem a romantikára játszik rá, bűbájos és intim hangulatot lehet egy-két csepp Romance parfümmel teremteni.

Profumum Roma Vanitas

A vanília mindig is melegséget, puhaságot jelent egy parfümben, a Vanitas pedig az édes vanília sikkes oldalát mutatja be, mely egyszerűen kikényszeríti az ölelést, összebújást. Szerelem, szenvedély és egy kis Profumum Roma Vanitas: garantált a tökéletes éjszaka!

Robert Piguet Petite Fracas

Hm, a nagyasszonyos Fracas is elég buja, de most kishúgát, a Petite Fracast ajánlanám, mely kevésbé szívdöglesztően tubarózsás, viszont pajkosabb, játékosabb nagytestvérénél. Csak határozott nőknek ajánlom.

Honore des Pres Vamp a N.Y.

A kis kedvenc! Ne végzet asszonya, se nem romantikus ábrándozó lélek, hanem életvidám, pezsgő lendületű nagyvárosi lány/nő, aki minden pasit az ujjai köré csavar.

Parfüm férfiak számára

Jean Paul Gaultier Le Male

 Jean Paul Gaultier nem tud visszafogott lenni, parfümjeiben sem, La Male pedig az egyik legizgatóbb férfiparfümök egyike.

Nasomatto Black Afgano

Ha van érzéki parfüm, akkor a black Afgano megérdemli az abszolút győztes címét. Akár férfin, akár nőn hatása nem marad el, talán a cannabisnak köszönhetően. Figyelem, erősen addiktív!

Thierry Mugler AMen

Ami a nőknél az Angel, az a férfiaknál az AMen. Olyannyira tele van zamatos és gourmand összetevőkkel, hogy akár fogyasztásra is alkalmas lehetne 🙂 Ennek ellenére nem együk/igyuk meg, hanem szerezzük be ehető összetevőit.

Juicy Couture Dirty English

Pimasz, fiatalos és bohém illat fás, oudos és bőrös jegyekkel. Fiataloknak ajánlom!

Narciso Rodrigues For Him Musk

Gyakorlatilag a pézsma már magában erotizáló hatású, Narciso Rodrigues pedig meseszépen bánik ezzel az összetevővel, szóval a For Him Musk olyan, mintha egy csábító csodaszerrel kenegetné magát a hódítani vágyó férfi. Bármilyen életkorban, megfelelően adagolva hatásos lehet.

Chanel Egoiste Platinum

Így hódít egy férfias férfi. Lehengerlő erő, markáns férfiasság és karakán stílus.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter