Valentin nap a Lush-nál!

Megőrülök, függő vagyok, kész! 🙂 Az az igazság, hogy ennél kényeztetőbb ajándékokat, mint a Lush Valentin napi ínyencségeit, keresve sem találhatnék. Köszönöm, én csokit nem kérek, fogyózom, inkább jöjjön egy cuki Unicorn Horn, melynek a felét a gyerekem morzsolja el a kádban, fürdés közben, aztán elfogadok egy Roses All the Way szappant rózsa helyet: egyrészt tovább tart (naná!), másrészt hempergőzhetnék naphosszat rózsasziromban, ilyen intenzív és isteni rózsaillatom akkor sem lenne, mint a Roses All the Way-től.

IMG_1067
Unicorn Horn habfürdő és Roses All the Way szappan

Ha lenne egy titkos hódolóm (szokott lenni, de mostanság a 2-3 éves korosztállyal bandázom, ők pedig nem járnak Lush környékén, szóval esélytelen), az mindenképp egy ? ajándékcsomaggal kellene, hogy meglepjen, hiszen mialatt kényeztetem a bőröm a Prince Charming tusfürdőzselével, tippelgethetek, vajon ki lehet az a jóképű herceg, aki rajong értem.

gifts_valentines__-375x375
? ajándékcsomag, benne Prince Charming tusolózselé és Roses All the Way szappan

Bár nincs kint a blogon a 18-as karika, azért Valentin nap tájékán kicsit áldozhatunk az erotika oltárán, és beszélhetünk arról, hogy mi történne, ha a Shimmy Shimmy masszírozó testápolót vetnénk be este (hehe, tudjuk jóóóól, mi történne), előtte természetesen Sex Bomb fürdőgolyóval hangolódnánk, The Kiss ajakradírral készítenénk fel ajkainkat a csókcsatára, melyet The Kiss szájfénnyel izzítanánk be.

ShimmyShimmy-360x360
Shimmy Shimmy masszírozó testápoló
SexBomb1-375x375
Sex Bomb fürdőgolyó

Végül pedig minimum elvárás rajongónktól, életünk párjától, hogy mindezeket a csodákat Kiss a Few Frogs kendőbe csomagolja be, és mellékeljen hozzá egy Love Birds of Africa kendőt is, mert a gyerek hajnalban úgyis nálunk köt ki, és imádja a madarakat. 😉

gifts_spring_knot_wrapsfrog_prince-375x375
Kiss a Few Frogs kendő

Friss szerelmeseknek, gigarajongóknak kötelező a csodás Lots of Love csomag, mert tele van olyan földi jókkal, mint Lover Lamp fürdőbomba, French Kiss habfürdő, Rose Jam Bubbleroon habfürdő, Tisty Tosty habfürdő, Unicorn Horn habfürdő, Sex Bomb fürdőbomba. Kitart egy darabig!

gifts_heroes_valentines_lots_of_love-475x360
Lots of Love csomag…kell kategória, de tényleg!

A limitált Lush Valentin termékeket megtaláljátok a Lush üzleteiben, vagy megrendelhetitek a Lush.hu oldalról. Vigyázat, vészesen fogy és függőséget okoz! Én szóltam! 🙂

African_Paradise-375x375
Ez a madaras kendő kötelezően beszerzendő darab – jön a tavasz, tuti menő kendő lesz a kislányomnak 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter