A farsang legbulisabb illatai

Itt a farsang és egyben a báli szezon is, egymást érik az alkalmak, bulik, amit már annyira vártam. Ha farsang, akkor pedig mindenki talál kedvére való mulatságot. És ahogy ízlésünk, pénztárcánk, hangulatunk határozza meg, hogy egy nagyestélyis bálba megyünk-e, egy felkapott szórakozóhelyre, egy exkluzív VIP party-ra vagy egy baráti társaságban eltöltött beöltözős farsangi mókára, úgy az általunk választott farsangi illatok is elég széles skálán mozognak. Jöjjenek hát most a legbulisabb, legőrültebb vagy épp legalkalmibb farsangi illatok.

Kedvenc alkalmi illatom nem hiányozhat a farsangi összeállításból, ezért rögtön a Bond No. 9 extratartós csodájával a Nuits de Noho-val kezdeném. Ha létezik tökéletes parfüm, akkor ez az. Harmónia, elegancia, sötét báj övezte szexi „dög”. Magabiztosság, önfeledt szórakozás és a tökéletes csillogás, pazar fényűzés és luxuspartyk mesésen finom illata. A pacsuli abszolút főszereplő, de a jázmin, vanília és a brazil rózsafa hármasa a pézsmával és ananásszal – ráadásul tökéletesen megkomponált arányokkal – a legjobb Bond parfümmé teszik. (Lelőhely: Madison Parfüméria)

Vraie Blonde az Etat Libre d’Orange-tól az ’50-es évekbe repít vissza minket. Nem kelt vintage hatást – legnagyobb örömöre – és esztétikusan ötvözi a gondtalanságot az eleganciával. Bundák, limuzinok, csillogó gyémántok, pezsgő és az ’50-es évek Hollywoodja – mindez együtt a Vraie Blonde-ban. Ugye, mi más lehetne ideálisabb egy beöltözős farsangi bulihoz? Aldechides jegyek, grapefruittal, pacsulival, rózsával, fehér borssal, konyakkal, pezsgővel, pikáns őszibarackkal, szarvasbőrrel és mirhával egy extravagáns luxusillatot képvisel.

ball-dance-grease-kiss-love-lovers-Favim.com-41847

DKNY Be desired illata egy igazi kozmopolita farsangi bulit varázsol nekünk. Lüktetés, fiatalos lendület, és máris a fények és elektronikus zene uralta szilveszteri buliban találjuk magunkat. Narancs, fekete ribizli, kasmírfa, cédrus és ámbra különleges, fás illata jázminnal és rózsával teljesen felpörget.

Estée Lauder Modern Muse le Rouge a szikrázó, csábító illat! Itt minden a vörösről szól, mint egy hosszú piros estélyi ruha, ragyogó ékszerekkel. Még az illatjegyek is vöröslően izzanak, rózsaszín bors, málna, ribizli és rózsa találkozása magnóliával, jázminnal, pacsulival és vetiverrel.

Boadicea the Victorious Seductive illata igazán nagyvilági és fényűző, így ha egy igazán előkelő bálba vagyunk hivatalosak, akkor érdemes ezzel az illattal befújva érkezni. Az írisz, gyanta, jázmin, szantálfa és pacsuli kompozíciója erőteljes pézsmás lecsengéssel, érzékekre ható, luxust sugárzó illat. Itt minden a minőségről és a csábítás elegáns formájáról szól. (Lelőhely: Madison Parfüméria)

Nagy bulikirálynőként ismert a ma már édesanya és feleség Fergie, akinek sodró lendületessége és szexis megjelenése már-már legendás. Nem csoda, hogy az Avon a legérzékibb, legvadócabb és legpartiképesebb illatait Fergie-nek köszönheti. Legújabb illata, az Outspoken Party maga az énekesnő: édes, pajkos, erotikus és ultra nőies. Creme Brulee és málna, szantálfa puhaság és pünkösdi rózsa minden mennyiségben. (Lelőhely: avononline.avon.hu)

Comme de Garcons Luxe Champaca edt illata engem egy minőségi száraz pezsgőre emlékeztet valamiért. Kardamom, írisz, champaca virág, pézsma és bors egy energikus és csillogóan üde illat, melyet mintha pont a farsangi idényre találtak volna ki. (Lelőhely: Madison Parfüméria)

Karl Lagerfeld Private Klub illata sem hiányozhat sorból. Fiatalos, energikus, a legújabb trendet követőknek készült. Magnólia, ibolya és rózsa illat, rengeteg citrussal, mandulával és kasmírfával. Mintha csak egy modern, party hangulattól túlfűtött VIP partyra érkeztünk volna, ahol mindenki elképesztően trendi.

party parfümblog

Montale Black Musk-ja az érzékiség és titokzatosság jegyében született. Mi se alkalmasabb egy álarcos bulihoz, ahol érzéki szempárok szegeződnek az emberre. Izgalmas, érzékekre ható illata, nekem most az új favoritom. Fűszeres szerecsendió és bors illata pacsuliba és pézsmába burkolózva, erős bőrös, fás, szantálos lecsengéssel a rejtélyesség érzését erősítve ihlet meg mindenkit, aki ezt az illatot megérzi. Hipnotikus őrület a javából. (Lelőhely: Neroli Parfüméria)

Gucci Rush 2, mely a Rushnál ugyan szolidabb, de szintén egy pörgős partyillat. Már hozzá is képzelhetjük a vibráló fényeket, a dj pultot és egy nagyszabású bulit. Rózsa, frézia és gyöngyvirág illatba nárcisz, liliom és gardénia. A fekete ribizli és pálmalevél pedig igazán egzotikussá teszik. Hmm.. remek választás lehet azoknak is, akik pl. Bora- Borán vagy Hawaii-on töltik a farsangot.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter