Újdonság: Estée Lauder Wild Elixir

Vadiúj illat jelent meg az Estée Lauder háza táján.

Wild Elixir: vad, de nem abból a fajtából…:)

Az üvege is sokatmondó, vad rózsaszín vagy fukszia színű, így elmondhatom, hogy azt kaptam, amit vártam. A kifújás első pillanata erős fejbekólintás volt, de nem a rossz értelemben: gyakorlatilag egy hatalmas virágfelhővel nyit. Édes, harsány, már-már az Escada nyári illataira emlékezet. Pár perc után aztán feltör az illat szíve, inkább sava-borsa: a gardénia és a gyöngyvirág nagyon finoman éled és meg is marad, a jázmin szerencsére itt most nem kapott főszerepet, érződik, de nem harsányan. Ritkább illatjegy is felbukkan a kompozícióban: genet flower (vagy jeneszterm, ahogy Illatvadásztól megtudtam), bevallom, ezt nem tudom beazonosítani…Az alapok a szokásos mély jegyek: ámbra, pézsma, szantál és egy kevésbé megszokott az orris gyökér.

Fejjegy: mandarin, frézia, viola, büdöske:)

Szívjegy: jázmin, gardénia, gyöngyvirág, genet flower

Alapjegy: pézsma, szantál, ámbra, orris gyökér

Az Estée az utóbbi időben az édeskésebb, virágosabb vonalat követi (lásd Sensuous), a Wild Elixir is kifejezetten ebbe a kategóriába tartozik. Míg a kifejezetten nyári limitált illatai (Dream sorozat) kevésbé “hozzák” azt a trópusi, nyári hangulatot, amit gondolnánk, a Wild Elixir jobban beillene ebbe a sorozatba, mint mondjuk Tropique Dream.

Szerintem.:) És szerinted?

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter