Tündökölj az Isadorával és a Jimmy Choo-val a vörös szőnyegen! Nyereményjáték!

Tündökölj az Isadorával és a Jimmy Choo-val a vörös szőnyegen!

Játssz velünk és a Douglas Parfümériával október 14 és 28 között: válaszolj helyesen két kérdésre, lájkold a Parfümblog és a Douglas Parfüméria hivatalos facebook oldalát (www.facebook.com/Douglas.Magyarorszag és ), és ha neked kedvez a  szerencse, pillanatok alatt  vörös szőnyegen vonuló sztárrá változhatsz! Legyél az 5 szerencsés nyertes között, és változz celebbé a Jimmy Choo luxusmintáival, az Isadora extra tartós, magasfényű körömlakkjaival valamint csillogó szájfényeivel!

parfumblog játék fb

Ha pedig kedvet kapnál egy kis illatolgatáshoz, vagy kipróbálnád a sminktermékeket, irány a legközelebbi Douglas Parfüméria ? a nyereményeket ugyanis ők ajánlották fel számotokra 🙂

A két egyszerű kérdés pedig:

1. Mi az IsaDora őszi kollekciójának elnevezése ?

2. Melyik rózsafajta adja a Jimmy Choo Flash szívillatát ?

Segítség a helyes válaszhoz:

http://www.douglas-parfumeria.hu/home/douglas-ajanlatok/jimmy-choo/jimmy-choo-flash/

http://www.douglas-parfumeria.hu/home/tippek-es-trendek/isadora-color-chock/

A helyes válaszokat ide várjuk: info@parfumblog.hu

A nyeremény átvételének feltétele a két helyes válasz, mindkét oldal (Douglas parfüméria és Parfümblog hivatalos facebook oldalának lájkolása. A nyereményekért legkésőbb november 3-ig lehet jelentkezni. Csak magyarországi címre tudjuk postázni. A helyes válaszok beküldésének határideje: 2013. október 27. éjfél. A nyertesek nevét október 28-án itt a blog oldalán olvashatjátok!

Jó játékot kívánunk! 🙂

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter