Calvin Klein CK One Shock for Her – parfümkritika

Calvin Klein, amerika első számú divattervezője 1994-ben Alberto Morillas parfümőrrel parfümtörténelmet írt, amikor piacra dobta a CK One parfümöt, mely divatba hozta az uniszex parfümöt abban a korban, amikor még mindenki számára a parfüm egyet jelentett a virágos-orientális illatözönnel. A CK One pedig a maga friss citrusos-aromás illatával valami egészen más alternatívát nyújtott, tökéletesen leképezve a kor stílusjegyeit, hangulatát.

CK One Shock illatpáros
CK One Shock illatpáros

Calvin Klein híres arról, hogy ha megalkot egy illatot, abból bizony több flanker, változat is születik a következő években, főleg, ha az az illat sikeres. Így nem lepődhetünk meg, ha azt halljuk, hogy a CK One közel 20 változatban jelent meg. A CK One Shock illatpáros 2011 újdonsága volt, mely magán viseli az alapillat vagányságát, lazaságát, felpörgetve egy jó nagy adag szexualitással, érzékiséggel.

ck one shock for her

Mert hogy a CK One Shock for Her egy pikáns kis illat, kifejezetten fiatalokat megcélozva, akik bátran és merészen mernek kacérkodni, hódítani és pezsgő társasági életet élni. A CK One Shock cseppet sem uniszex illat, a maga orientális-fűszeres illatával, mely édes csokis-vaníliás mázban tobzódik, csakis olyan “csajszi” viselheti, aki tetőtől talpig tisztában van vonzerejével. Az illat fejjegye cseppet sem utal még arra, hogy itt kérem micsoda cukiság rejtőzik: a golgotavirág édes gyümölcsössége a fanyar pipacs és a világszép bazsarózsa elsőre ellentmondásos keverékével utat enged a szívjegy mexikói csokoládéjának, mely mellett szinte kirobban a szeder zamatos, harapnivaló jegye. A jázmin és a nárcisz csak kibontakozna, sajnos feltételes módban, hiszen a csokis-szedres akkord mellé a vanília meleg, édes jegye csatlakozik, uralva így a teljes kompozíciót. Az alapjegyben lévő pacsuli és a pézsma-ámbra meleg, puha jegyei mellett azt a bizonyos dögös faktort hozza az illatba, talán kevésbé engedi a cukormáz felé elúszni az édes jegyeket.

Fiatal, életrevaló, dögös és talpraesett lányoknak ajánlott! Ráadásul bátran lehet adagolni, mert edt töménysége nem engedi, hogy túladagoljuk. Kapható és jó áron beszerezhető az Iparfüméria.hu internetes parfümériában!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter