Top 10 őszi parfüm(öm) 2011-ben

Végre előkerültek a nagy kedvencek!

Az idén imádom az őszt (egyelőre), vagy inkább indián nyarat, a reggeli hűvös és csípős idő után mennyeien simogat a nap. Ennek ellenére már előkerültek az őszi nehézbombázó parfümjeim, hiszen egyre jobban esik mélyebb, fűszeresebb vagy erősebb illatba burkolóznom. Átnézve a tavalyi Top10 őszi illatomat, az idén szembetűnő, hogy az édesebb illatok háttérbe szorultak nálam (nem tudatosan). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egyre jobban élvezem a fanyarabb, karcosabb vagy tisztább illatokat, a bőrös csodákról már nem is beszélve.

Ha kíváncsiak vagytok több Top 10 válogatásra, Illatvadász és Illatoskert bloggertársaim válogatásait is megnézhetitek!

 

Íme az idei év Top 10 őszi illata Parfümblog módra:)

 

Chloe Eau de Parfum Intense

A Chloe jöhet télen-nyáron, a “sima” Eau de Parfum változatát bármikor szívesen viselem, ősszel az Intense erőteljesebb illata esik jobban. Rózsás-tisztaságillat kedvelőknek kötelező darab!

 

 

Prada L’Eau Ambree

Ha sikkesnek, elegánsnak szeretném érezni magam, elég ha a Prada után nyúlok. A L’Eau Ambree meglepően kiegyensúlyozott és tiszta illat, meglepetések és végletek nélkül.

 

 

Dolce& Gabbana Sicily

Szerelem első szippantásra: ez a Sicily és az én történetem, melyről itt már írtam is. Csak elismerő bókokat kapok, ha a Sicily-t viselem, több ismerősöm szerint ez az illat remekül illik hozzám, imádom viselni! Ha nem próbáltátok még, feltétlenül szerezettek be egy mintát belőle!

 

 

Yves Saint Laurent Parisienne L’Extreme

Ha tavasz, akkor Parisienne, ha ősz, akkor pedig Parisienne L’Extreme. Jóleső romantika és lágyság, csipetnyi pikantériával hétköznapokra.

 

 

Givenchy Play Intense

Füstös, érzéki és valóban játékos: esti csajos programra tökéletes a Givenchy Play Intense, bár én napközben is szívesen viselem, ha egy kis fűszert akarok csempészni a hétköznapokba.

 

 

Clean Warm Cotton

Ha farmer-póló szerelésben egy hétvégi kirándulás vagy biciklizés a terv, akkor biztos, hogy a Warm Cotton parfümre esik a választásom. Maga a tökéletes “póló-illat”. Tiszta és friss illata jólesik az őszi aktív hétvégéken.

 

Hermés Kelly Caleche

Bőr, bőr, bőr és mégjobb, ha az én bőrömön illatozik. Az egyik kedvenc Hermés illatom, a Kelly Caleche ősszel a legszebb, de nyáron is szívesen használom, ha egy finom tubarózsás illatra vágyom.

 

És egy pár parfüm a niche vonalból is:

Juliette Has a Gun Citizen Queen

Igen, tudom már a csapból is ez folyik, de nem tehetek róla, teljesen levett a lábamról ez a mennyei rózsás illat. Muszáj imádni, ősszel meg pláne!

 

 

Etat Libre d’Orange Josephine Baker

A vagány és különc parfümház egyedi illatai közül most a Josephine Baker a kedvencem. Édes, pikáns és egyedien fűszeres.

 

 

Ginestet Botrytis

Ha ősz, akkor szőlő. Ha szőlő, akkor bor, ha bor, akkor Ginestet Botrytis. Nincs még egy olyan parfüm, ami ennyire az őszt juttatja eszembe, mint a Botrytis. Szinte zamatos és gyümölcsös, mint Ginestet francia borai.

 

Oszd meg velünk saját Top10 őszi parfüm listádat!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter