Heti újdonságok: Dita Von Teese, The One és Mercedes Benz

Dita on Teese és a Mercedes Benz is kiadta első parfümjét.

Dita Von Teese burleszkkirálynő, Marylin Manson exe és modell kiadta első parfümjét, melyet nemes egyszerűséggel Dita Von Teese névre keresztelt. Az illat jelszava:  Femme Totale, érzékiség, rejtély, ragyogás és elegancia. Dita maga felügyelte a parfümőrök munkáját, saját elmondása szerint “azt akartam, hogy pontosan olyan illatú legyen a parfüm, amilyennek én elképzeltem”.

Az orientális-virágos parfüm jegyei:

Fejjegy: bergamott, bazsarózsa, bors

Szívjegy: jázmin, tiare virág, rózsa

Alapjegy: pézsma, szantál, tömjén, guaiac fa.

“Egy illatnak vissza kell tükröznie személyiségem mindegyik oldalát, ezért a parfümnek elegánsnak, elragadónak, kifinomultnak és szexisnek kellett lennie mely egyúttal sötét és rejtélyes is.”nyilatkozta Dita az új illatról. A parfüm üvege az 1920-1930-as évek csillogó világát idézi.

Kíváncsi vagyok rá, nekem tetszik Dita stílusa, és ha valóban ilyen összetett lesz az illat, akkor nem lehet rossz.

Igen, a hír igaz: már könnyedén és olcsóbban hazavihetünk 2012-től egy Mercedes Benz terméket…persze csak a férfiak, hiszen a Mercedes első parfümjét az erősebbik nemnek tervezte (nyilván:).

A fás-fűszeres parfüm összetevői:

Fejjegy: bergamott, citrom, mandarin

Szívjegy: galbanum, mogyoró, viola, bors

Alapjegy: vetiver, pézsma, cédrus

Az üvege mindenesetre letisztult (engem is az YSL L’Homme-ra emlékeztet), jópofa az alján a “Merci” jel… Ha “újautó” illata van, akkor jöhet, majd befújom vele a 9 éves Twingo-mat:)


(via: iamsupergorge.com)
A Dolce&Gabbana The One üvege átesett egy kis kozmetikán, melyet gyakorlatilag a csipke és a szexi fehérnemű ihletett. A belső tartalom maradt ugyanaz a finom, bőrre simuló érzéki és intim illat, ami volt.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter