Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire – parfümújdonság

2014 az Alien Eau Eau Extraordinaire éve!

Az új Alien a pozitív energia, a Napistennő abszolút nyugalmát árasztja, női pompát sugároz, miközben fényes, ragyogó és
finom illatot hagy maga után. A “marquise-csiszolású” drágakő ihlette üvegben igazi Alien lakozik, csak még melegebb, nőiesebb és szikrázóbb változatban.

Alien-Extraordinaire

Thierry Mugler élénk illatjegyek koncentrációját sűrítette az új Alienbe, mely egyesíti az érzékekre ható, energizáló erővel rendelkező, válogatott alapanyagokat. Összhangban az Alien kézjegyével (fehér borostyán és kasmírfa) egy napsütötte csokor, mely citrusokból és virágokból áll – éteri és ünnepi, a sugárzó nőiesség szimbóluma: bergamott, neroli, tiaré virág és heliotrop. Ezek a virágok kinyílnak a napsütés hatására, hogy megtöltsék a szívet ragyogó, telt illatukkal.

?Az Alien történet folytatásához úgy gondoltuk követni kell az előző látványelemeket: az istennő ébredését a napfényre, ?mint egy újjászületés a napon keresztül – mely a földi élet forrása. Ahogy rávetül a fény, befogadja, majd szétszórja. Ez az istennő képének szobra, aki nővé válik, és szíve a fénnyel szimbiózisban kezd el dobogni. Könnyebben elérhető és nőiesebb. ? Christophe de Lataillade, Kreatív Igazgató Thierry Mugler Perfumes

Ez az értékes új üveg elénk tárja az Eau Extraordinaire pezsgőhöz hasonlító aranyló gyöngyözését. Akár a többi Alien üveget, ezt is értékes kristályok és ékszerek, a misztikus erejű fény és energia intenzív forrása inspirálta. Ez az új forma tisztelettel adózik a ?marquise? stílusnak, mely a kövek gondos és szakértő 56 lapra való csiszolása. Azt mondják, hogy a XVIII. században, Franciaországban feltűnt újítást XV. Lajos kedvence, Marquise Pompadour iránt érzett szerelme ihlette. A csiszolt ko kerekded vonalai a márkino mosolya elott tisztelegnek. Ez a drágakő közvetíti az érzés erejét, mely az imádott no iránti érzelmekre is kiterjed, vidám formájú csillogó ékszereken keresztül. Ugyanez az érzékiség és nőiesség öltözteti a most új értelmezést kapott Alien-t: Eau Extraordinaire!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter