The Body Shop White Musk Libertine – parfümkritika

A White Musk klasszikus, puha és tiszta pézsmás illatát nők százezrei használták és használják 1981 óta, a The Body Shop legendás illata azonban képes időről időre megújulni, és újabb izgalmas pézsmás illatélményt nyújtani, legyen szó a limitált kiadású White Musk Blush, White Musk Breeze, White Musk Intrigue vagy az idei nyár újdonságaként bemutatkozó White Musk Sun Glow. Szívemnek mégis a legkedvesebb egy halvány rózsapírban játszó kis üvegbe rejtett szívmelengető púderfelhő, ez pedig a White Musk Libertine!

Több okból is nekem találták ki a Libertine parfümöt: rajongok a tiszta púderes illatokért, szinte megszállottan kutatom a legjobb púderes illatokat. Imádom a mandulát, mindent, amihez köze van, így a mandulás jegyekben tobzódó parfümök, vagy éppen a színtiszta mandulás parfümök kifejezetten kedvesek számomra. A mézet minden formában szeretem: enni, sütni, szagolni illóolajként, viselni, kozmetikumokban élvezni jótékony hatását, az pedig maga a mennyei manna, ha egy parfümben harmonikusan érezhető a méz illatjegye. Utolsóként muszáj megemlítenem, hogy valaha nagyon szerettem a tejszínhabot – sajnos ma már nem fogyaszthatom – de szerencsére azt senki nem tiltja, hogy krémességét illatként megjelenítve ne viseljem magamon. A Libertine-ben minden adott, hogy nagy kedvenc lehessen, a White Musk félreismerhetetlen illata határozottan és magabiztosan adja az alaphangulatot, melyet a méz, mandula és tejszínhab játékos jegyei igazi boldogság-parfümmé varázsolnak.

Talán az összetevőket olvasva egy szirupos, édes illat dereng fel előttünk, pedig higgyétek el, nem az, ugyanúgy nőies és rendkívül komfortos viselet a Libertine, mint a White Musk, csak éppen egy csepp pikantériával, bolondozással, vidámsággal megfűszerezve. Az én napomat feldobja!

A White Musk Libertine parfümöt beszerezhetitek a The Body Shop üzleteiben és a The Body Shop webshopon eau de toilette, eau de parfum, szilárd parfüm, tusfürdő, testvaj, testápoló és testpermet formájában már 2.190 Ft-tól!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter