The Body Shop nyári illatok III. rész + nyereményjáték!

Elérkeztünk cikksorozatunk utolsó részéhez, mely szerintem igencsak fel fog dobni titeket, több okból is: újra kaphatóak a limitált kiadású és isteni finom The Body Shop nyári parfümök (ezekről olvashattok most majd bővebben), illetve egy igen szerencsés olvasó most meg is nyerheti magának az egyiket. Vágjunk is bele!

A The Body Shop fennállása óta (itt olvashattok egy kis márkatörténetet) közel 75 különböző parfümöt jelentetett meg, melyeknek nagy része – sajnos – csak rövid ideig volt elérhető. Az alap parfümök mellett a The Body Shop mindig kihoz újabb és újabb szezonális, limitált parfümöket, melyek gyakran a népszerű és állandóan kapható illatok kissé megbolondított változatai. Tavaly nyáron három limitált illatnak is örülhettünk, majd szomorkodhattunk, hogy már nem kapható, és gyermeki boldogsággal fedeztem fel a The Body Shop üzleteiben, hogy újra kaphatóak. Igazán vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget, hogy újra beszerezhessük a nyári The Body Shop illatokat, ráadául most 30%-kal olcsóbban juthatunk hozzájuk, akár a TBS boltokban vagy a webshopban.

White Musk Sun Glow

Hmm, nagy-nagy kedvencem, a méltán híres és népszerű White Musk tökéletes nyári verziója, sőt több annál! A White Musk titka és ereje a színtiszta pézsma, mely puha-meleg és tiszta illatot kölcsönöz viselőjének, a Sun Glow ha lehet még egy kis plusz csavart is tartalmaz, köszönhetően a zamatosan friss citrusos jegynek, az istenien bőrre simuló, érzéki szantálfának, az érzékiséget fokozó ámbrának és egy csipetnyi bazsarózsának, mely mesésen éterivé, légiessé és nőiessé varázsolja ezt a puha illatot. A speciális pézsmáról a következőket tudtuk meg:

“Elkötelezetten hiszünk az Erőszakmentes szépségben ? mindig hittük és mindig hinni fogunk benne. 1981-ben megalkottuk az ikonikus  White Musk?  illatunkat, ez volt az egyik első erőszakmentes pézsma illat, melynél a pézsmát nem a hím pézsmaszarvas mirigyeiből nyerték ki.

Ha The Body Shop? termékeket vásárolsz biztos lehetsz abban, hogy egytől egyig Erőszakmentesek, mely azt jelenti, hogy nem tesztelték őket állatokon. Csak szintetikus pézsmát használunk fel a termékeinkben.”

Sun Glow
Sun Glow

Dreams Unlimited Sun Fresh

Ha létezik üvegbe zárt gyümölcsös frissesség, akkor a Sun Fresh az! Szinte elmerül az ember lánya a citrusos és gyümölcsös jegyekben, melyek a legszürkébb napokat is mosolygóssá varázsolják. Sok-sok tengervíz, mely a frissesség záloga, hozzápasszintva a zamatos sárgadinnye, mely a boldogság-faktorról gondoskodik, az elmaradhatatlan édes mandarin valamint az éteri és nőies virágos jegyek (írisz, neroli) akkordjai egy valódi nyári, nyaralós illatot alkotnak. Tengerpartra kötelező!

Sun Fresh
Sun Fresh

Love Etc…Sun Kiss

A “Sun” sorozat harmadik darabja maga az édes bűnbeesés, a gondtalan nyári esték, éjszakák és a vidám napok illata. A nektarin édes, lédúsnak ható illatjegye mellé csupa komoly jegyet állítottak, melyek célja a nőiesség és a csábító érzékiség felélesztése. A bergamott friss citrusos jegye gondoskodik a nyári feelingről, majd utat enged az ámbrába ágyazott neroli, jázmin és szantálfa tiszta, puha hármasának. Hódításra fel!

Sun Kiss
Sun Kiss

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Drágáim, most itt a lehetőség, hogy Ti is beszerezzetek egy üveggel a legújabb The Body Shop nyári parfümök közül! Nem kell mást tennetek, mint egy nagyon egyszerű kérdésre válaszolnotok (melyre a választ ebben a cikkben megtalálhatjátok) lájkolni a The Body Shop és a Parfümblog.hu facebook oldalát és nagyon szorítani, hogy rátok mosolyogjon a szerencse, hiszen a kisorsolt nyertes nyereménye egy darab parfüm a fent említett 3 parfüm közül, méghozzá az, amelyiket a nyertes szeretné megnyerni, azaz amelyiket választja. Nehogy kihagyd ezt a lehetőséget!

A kérdés pedig: Milyen pézsmát használ a The Body Shop a termékeiben?

Erre a címre küldd a helyes választ: info@parfumblog.hu

A válasz beérkezésének határideje: 2013. július 18, csütörtök éjfél. A nyertest emailben értesítjük!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter