Montale Mukhallat – parfümkritika vendégszerkesztőtől

“A Montale a világ egyik legkülönlegesebb parfüm-márkája. Alapítója, Pierre Montale sok éven át a szaúdi királyi családnak ? királyoknak, királynőknek, hercegeknek és hercegnőknek ? készített parfümöket. A parfümök alapját a Nyugaton kevéssé ismert agarfa olaj vagy oud képezi. Miután keleti útjáról visszatért Franciaországba, Monseiur Montale megnyitotta bemutatótermét Párizsban, ahol bemutatta káprázatos alkotásait.”

montale mukhallat

Mind közül ez az illat nyerte el a legjobban a tetszésem. Csábító és édes egy csepp őrülettel.Ez az illat  berobban a szürke mindennapjaidba. Fülledt napokon a bódítás- hódítás garantált!

Nem hiába gourmand illatcsalád tagja, ( melynek fő elemeit az “iható”, vagy “ehető” jegyek alkotják) már már enni valóan finom. Mukhallat illatjegyei : egy falatnyi zamatos eper, mámorító mandula( ez a legkivehetőbb illat), mósusz, perui balzsam, és egy kis könnyed vanília.

Nem csoda, hogy megőrjít ez az illat, imádom az epret és a mandulát 🙂 Mindezt a kavalkádot egy meleg nyári napon hozza elő ez a pazar Montale parfüm.

Mert ahogy itt ülök, egy hidegebb napon és szaglászom a csuklóm egészen más az összhatás mint azelőtt, kevésbé andalító, most valami szilárdabb, földhöz ragadtabb, és még mindig elbűvölő. Maga a Csábos elegancia.

Az egyik kedvencemmé vált ez a parfüm. Egzotikus és gyümölcsös, bódító és még is könnyed. Engem meggyőzött.

Inez

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter