The Body Shop English Dawn White Gardenia – parfümkritika

Újabb, limitált illattal bővül a The Body Shop Scents of The World sorozata, itt az English Dawn White Gardenia parfüm! Az angol kertek hangulata ihlette illat a gardénia elbűvölően nőies illata előtt tiszteleg, mellyel az angol tavasz mámorító illatát szeretnék bemutatni. A csupán csak 3 hónapig megvásárolható, valóban limitált parfüm valami mennyeien tálalja a gardénia igen csak ütős, belevaló illatát, köszönhetően a fejjegy friss, zamatos citrusainak, melyek igaz csak másodhegedűsök a szívjegy elképesztően intenzív illatorgiája mellett, mégis szerepük jelentős, hiszen e fanyar, friss, szikrázó jegy nélkül valóban a tubarózsa és gardénia akkordja túl tolakodó lenne. A citrusok energikus akkordja tompítja, de nem nyomja el a számomra két legcsodálatosabb virágillatot. És miért rajongok annyira ezért az illatért? Mert az alapjegy szantálja istenien működik a bőrömön, gyönyörűen leszárítja a virágos-citrusos akkordokat és egy nagyon finom, nőies és puha-meleg illatot hagy maga után finoman párologni.

white gardenia testpermet

Egyszer kaptam ajándékba egy cserepes gardéniát…szegény nem sokáig élt nálam, de egyszerűen nem tudtam betelni megkapó szépségével és mámorító illatával – de tényleg szó szerint az! A tubarózsa pedig számomra a virágos összetevők királynőjének számít, ha óvatosan adagolják és megfelelő körítéssel (azaz összetevőkkel) tálalják. Az English Dawn White Gardenia tökéletesen hozza mindkét “elvárásomat”, élményemet, az pedig, hogy 100%-ban organikus és fair trade alkohollal készült (a világon elsőként), nos engem rögtön meggyőzött, hogy kell ez a parfüm a piperepolcomra!

gardénia
gardénia

Az erejéről és hatósugaráról mindent elmond az, hogy én a testpermetet (fragrance mist) használom a testápolójával kombinálva és bizony még órák múlva is igen erőteljesen érezni. Ez pedig igen ritka!

Ha szeretnétek kipróbálni, sietnetek kell, a The Body Shop üzleteiben illetve a The Body Shop honlapján nézhetitek, vásárolhatjátok meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter